Conferința națională a profesorilor de Religie penticostală pe Com. Reg. Pent. Cluj-16 nov. 2019- Liceul Teoretic Creștin ”Pro Deo” din Cluj-Napoca.

Departamentul de tineret și copii al Comunității Regionale Penticostale Cluj

Conferința națională a profesorilor de Religie penticostală pe Comunitatea Regională Penticostală Cluj a avut loc în data de 16 nov. 2019, începând cu ora 10:00 la Liceul Teoretic Creștin ”Pro Deo” din Cluj-Napoca.

Tema conferinței a fost OPTIMIZAREA PREDĂRII DISCIPLINEI RELIGIE PENTICOSTALĂ.

Conferința a fost organizată de Departamentul de Învățământ al Com. Reg. Pent. Cluj în colaborare cu Departamentul de Învățământ al Cultului Creștin Penticostal din România.

La conferință au participat și au luat cuvântul: pastor prof. Gheorghe Cătană din Timișoara (consilier pe probleme de învățământ al Cultului Creștin Penticostal din România), prof. drd. Caraman Maximilian (director al Liceului Teoretic Creștin ”Pro Deo” din Cluj-Napoca); pastor Șuteu Victor (responsabil cu Departamentul în Învățământ pe județul Alba) și prof. prezb. dr. Nechifor Caleb (Coordonator al Departamentului de Învățământ pe Comunitatea Regională Penticostală Cluj). Alături de aceștia, la conferință au fost prezenți profesori din județele: Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj și Mureș.

Vezi articolul original 59 de cuvinte mai mult

Galerie | Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.