ZIUA MÂNIEI LUI DUMNEZEU

Ziua mâniei, ziua cea mare a Domnului este aproape, este aproape și vine în grabă mare! Da, este aproape ziua cea amarnică a Domnului! Ziua aceea este o zi de mânie, o zi de necaz și de groază, o zi de pustiire și de nimicire, o zi de întuneric și de negură, o zi de nori și de întunecime.

În ziua aceea, nu există nici o sumă de bani, nici o bogăție pentru a înlătura mânia lui Dumnezeu de la noi. Nici casele sau mașinile noastre de lux, nici argintul, nici aurul nostru nu va putea să ne izbăvească în ziua mâniei Domnului, ci tot pământul va fi mistuită de focul geloziei Lui, și va nimici deodată pe toţi cei răi, păcătoși, necredincioși care au refuzat să se pocăiască (Ţefania 1:14‭-‬18).

Fiindcă nu este nici un om neprihănit, niciunul măcar (Romani 3:10), singurul lucru care ne poate izbăvi de la mânia lui Dumnezeu și de la moarte este neprihănirea în Domnul Isus Hristos prin credință în El! Să nu ne înșelăm singuri! Nimeni nu va fi socotit neprihănit înaintea lui Dumnezeu prin faptele lui. Nici o cantitate de fapte bune nu ne va izbăvii de la moarte deoarece toate faptele noastre bune sunt ca o haină mânjită înaintea lui Dumnezeu! (Isaia 64:6)

Neprihănirea dată de Dumnezeu, vine prin credinţa în Isus Hristos, pentru toţi și peste toţi cei ce cred în El. Fiindcă toţi am păcătuit și suntem lipsiţi de slava lui Dumnezeu, suntem socotiţi neprihăniţi, fără plată, prin harul Său, numai prin răscumpărarea care este în Hristos Isus. Pe El, Dumnezeu L-a rânduit mai dinainte să fie, prin credinţa în sângele Lui, o jertfă de ispășire, ca să-Și arate neprihănirea Lui, căci trecuse cu vederea păcatele dinainte, în vremea îndelungii răbdări a lui Dumnezeu, pentru ca, în vremea de acum, să-Și arate neprihănirea Lui în așa fel încât să fie neprihănit, și totuși să socotească neprihănit pe cel ce crede în Isus. (Romani 3:21‭-‬30) Deci, numai Domnul este Neprihănirea noastră(Ieremia 33:16) și prin neprihănirea Lui vom fi izbăviți în ziua mâniei Sale și de la moarte! Slăvit să fie Domnul!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.