Nu-ți fie teamă!

Nu-ți fie teamă că înaintarea ta este una înceată! Problema nu este când încă mergi înspre ținta pe care o ai, ci problema apare atunci când renunți la viziunea ta și la lupta pentru a câștiga premiul la care cândva visai (și sunt sigur că și acum ești cu gândul acolo)

Ai voie să te oprești, dar când o faci mai ia o gură de aer proaspăt, energizează-te și capătă puteri noi să mai faci câțiva pași. Dacă până acum ai alergat și acum mergi doar la pas, e normal… obosești, dar nu te opri. Cea mai bună investiție, care se va reflecta în viitorul tău, este investiția care o faci astăzi în tine!

De ce să te oprești când premiul este așa de mare?! De ce să dai înapoi, când ai văzut că progresul de până acum ți-a fost unul benefic?! De ce să renunți, când știi că visul tău nu poate fi împlinit fără puțin efort?!

Și o ultimă întrebare… De ce să mergi singur, când știi că viitorul și nădejdea pe care le ai vin tocmai din mâna lui Dumnezeu? Stai tare ancorat în promisiunile Sale și nu te clinti defel!

Azi poți să înțelegi rezultatele acțiunilor tale de ieri. Ce va fi mâine, poate depinde foarte mult de ceea ce faci astăzi! Fii înțelept și nu neglija nicio oportunitate care îți este dată!

Flavius D. Avramescu

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.