𝙼𝚒𝚜𝚒𝚞𝚗𝚎 𝚙𝚎 𝚝𝚎𝚛𝚖𝚎𝚗 𝚜𝚌𝚞𝚛𝚝 î𝚗 𝙸𝚗𝚜𝚞𝚕𝚊 𝚁𝚘𝚜𝚒𝚎: 𝚙𝚊𝚜𝚝𝚘𝚛𝚒 ș𝚒 𝚕𝚞𝚌𝚛ă𝚝𝚘𝚛𝚒 𝚛𝚘𝚖𝚊𝚗𝚒 î𝚗 𝙼𝚊𝚍𝚊𝚐𝚊𝚜𝚌𝚊𝚛

În timp ce filmam motivul principal de rugăciune pentru următoarele două săptămâni, a început o invazie de furnici zburătoare, care au început să ne atace și să ne piște peste tot. Dar…am reușit!

Azi au pornit spre noi o parte din echipa de români cu care vom sluji în diferite lucrări aici, în Madagascar: pastorii Barsan I. Ciprian din Reșița, de la Biserica Penticostală Izvorul Vieții și pastorul Daniel Hada din Biserica Penticostală Golgota din Hunedoara. Lor li se va alătura un prieten bun și frate scump, Dan Știrb din Bisetica Penticostală Filadelfia din Paris. Iată, așadar, o echipă puternică cu care vom sluji lui Dumnezeu și poporului malgaș din Regiunile Vakinankaratra și Menabe în această perioadă. Un program încărcat, dar bun.

Vă chemăm să vă alăturați nouă, echipei de misionari români din Madagascar, familiilor slujitorilor care vin și bisericilor lor pentru toate lucrările care ne stau în față.

De obicei, cine vine la noi, în Madagascar, slujește din plin. Nu contează ce limbă folosește: română, engleză, franceză sau malgașă – nimeni nu se trage înapoi de la slujire. Dar nu doar că slujesc și ne slujesc și nouă, romanilor de aici. Ci primesc și din partea noastră dragoste, slujire și inimi prețioase. Așa creem prieteniile pe viață!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.