O zi istorică pentru Bisericile creștine Evanghelice din Australia

Ziua de 29 Septembrie va rămâne scrisă in istoria Bisericilor neoprotestante din Australia,deoarece a fost oficial deschisă prima școala teologica(evanghelică) românească din Australia, Seminarul Biblic Penticostal”PHILADELPHIA”Melbourne.

Într-o atmosfera spirituală deosebită, în sunetul fanfarei(dirijor Adrian Bordea) și al cântecelor corului mixt(dirijor Naomi Dzitac), al imnurilor cântate pentru slava lui Dumnezeu, a avut loc Serviciul divin de deschidere a Seminarului. Sala de cult a Biserici Penticostale Philadelphia a fost plină de frați și surori, dornici de a fi parte la acest moment istoric.

Cuvântul lui Dumnezeu, ca îndemn și sfat, pentru profesori, studenți, cât și pentru cei prezenți, a fost rostit de pastorul Ilie Criste,Adelaide,Președinte Consiliul Bisericesc și pastor prof.Leonard Semenea,Seattle,WA,SUA,invitat special pentru acest eveniment. Cursurile acestei școli de teologie se vor desfășura pe durata a 2(doi) ani, Frecvență redusă(FR) și Învățământ la distanța(ID);vor preda pastori / profesori din Australia(penticostali și baptiști) dar și pastori / profesori de la “Sola Scriptura”Chicago,SUA, școala cu care suntem într-un parteneriat. Conducerea Seminarului este asigurata de pastor prof.Gabi Izsak(Director Seminar). Rugăciunile de binecuvântare au fost rostite de catre,prezbiter Traian Iurescu(Betania Melbourne),pastor asistent Doru Muresan (Philadelphia Melbourne),diacon Rică Buciu(Elim Brisbane).

Suntem deosebit de recunoscători înaintea lui Dumnezeu si avem cuvinte de mulțumire adresate pastorilor din Consiliul Bisericesc al Bisericilor Penticostake Române din Australia, Conducerii,fraților si surorilor din Biserica Philadelphia Melbourne, pentru tot sprijinul acordat în realizarea acestui proiect important pentru cei ce slujesc azi dar si pentru generațiile viitoare.

O zi istorică, care vrem să scrie istorie, nu să rămână doar în istorie!

SLĂVIT SA FIE DOMNUL!

A consemnat,

Pastor Gabi Izsak

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.