V O R B E

Dumnezeu nu are nevoie de bani și urăște oamenii care se închină la altceva/altcineva în afară de el, fie ea și Parascheva!

Banii sunt pentru oameni, pentru nevoile lor și pentru ca un lăcaș de cult să ofere condiții de închinare, să își plătească contribuția/taxele/impozitele pentru a funcționa și pentru acțiuni sociale și de investiție în comunitate ( ajutorări, evenimente, caritate, etc.)!

Rugăciunea la un mort este considerată închinare la morți conform cu învățătura creștină din Sfânta Scriptură!

Cei care cred în Isus Cristos sunt considerați sfinți și neprihăniti, deci partea propagandistică cu „sfânta” cade din teorie… nici oamenii ăștia vii nu te prea ajută, dar ăștia morți!

Nici sfinții nu mai sunt ce au fost, pentru că a fi sfânt înseamnă a fi un credincios faptic spiritual! Credință, vorbe, fapte, dragoste și putere pentru oameni!

Vestul României nu are ca ocrotitori tot felul de personaje de basm ca în Moldova! Personal, aici cred că ortodoxismul suferă de o schismă în doctrina pupatului! Și unde nu există un principiu general adoptat având la bază Sfânta Scriptură, avem de a face cu o înșelătorie, invenție omenească!

Recomand iubitorilor de cătărigi/piftie/cocioane/ să nu se mai facă de batjocură înaintea creștinătății sub ascunzișul pioșeniei și sub eticheta pelerinajului, ci să citească Biblia, în mod special Isaia capitolul 44!

Că cine pupă astăzi ceva, mâine pupă cam orice! Și cine a ajuns la termenul de „sărutat”, a căzut în patimă grea – urmează să se cunune!

Iubiți creștini!

Pupați-vă apropiații, soții să își sărute soțiile și familia, creștinii să se sărute între ei cu o sărutare sfântă, iar morții: la groapă cu ei, că Dumnezeu este cel ce a tăiat firul vieții!

Noi tot români! Dumnezeu omoară, iar noi îl scoatem afară din somnul de veci și încercăm să îl resuscităm cu buzele!

Lăsați manipularea popească care subjugă adevărul credinței creștine, de dragul izvorului de câștig și puneți o întrebare simplă:” Doamne Dumnezeule, îți place Ție așa ceva?” Apoi citiți Biblia – comunicatul oficial al Sfintei Treimi, pentru a căuta răspuns!

În rest, Parascheva, „de ocrotit..n-a ocrotit încă pe nimeni!” Vorba lu Țepeș din film…de când s-a suit în raclă!

Marian Bulzan

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.