Ligia Seman: Va rog, ajutati- ma cu share! In aceste momente am nevoie de rugaciuni si sprijin practic.

Drag prieten, as vrea sa te incurajez sa lucrezi mereu pentru Dumnezeu indiferent care pare sa fie condiția ta fizica sau materială. Nu conteaza ceea ce ti se pare ca ai in lumea care se vede, ci acel lucru pe care il ai cu adevarat in lumea spirituala.
De la varsta de 23 de ani mi s- a descoperit o boala de inima genetica.In aceste conditii – cu solutia medicilor de a face transplant – am lucrat neobosita in ogorul Evangheliei – am scris 8 carti, am călătorit in multe locuri din lume, am condus mii de oameni in destinul lor. De 1 an de zile, inima mea functioneaza doar 20% din capacitate. EKG – ul inimii mele arata ca un infarct continuu, dar mai presus de realitatea care se vede este puterea supranaturala a lui Dumnezeu. Cu inima avand acest EKG, am finalizat ultimul roman, am condus finalizarea primei promoții a scolii de lidere pentru femei – Scoala Debora, am organizat a 13- a ediție a conferintei Nationala de Femei de la Mamaia, am vorbit la zeci de intalniri publice si m- am ocupat de persoanele cele mai defavorizate. Acum, lucrez la o noua carte de studiu biblic cu titlul: “ Schimbata , nu doar atinsa de Dumnezeu. “Desi medici spun ca ma confrunt cu o situatie limita, eu nu pot trai fara a- L sluji pe Dumnezeu.
Am impartasit cu tine, drag prieten toate acestea ca sa ai incredere ca Dumnezeu te poate folosi si pe tine in orice circumstanța te- ai afla. Cand Dumnezeu are un destin pentru o viata, nimic nu Il poate împiedeca pentru a- l duce la bun sfarsit!
Totodata, dragi prieteni, doresc sa imi fiti mai departe alaturi pentru a castiga vindecarea deplina a fapturii noi in Cristos.
Puteti sa fiti alaturi de mine prin rugaciuni, incurajare sau sprijin practic scriindu- mi pe adresa mea.
Ii Multumesc lui Dumnezeu pentru puterea Lui supranaturala dincolo de orice limite omenesti. Ii Multumesc pentru toti acei care se roaga pentru mine si ma pretuiesc.
Cat de curand, cred ca voi posta un EKG care sa reflecte o inima puternica si sănătoasă. Cristos a murit pentru aceasta… Numele Sau sa fie glorificat in veci de veci!
Fiti binecuvantati!
Multumesc! Amin!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.