Misiunea Eldad

Ca de fiecare dată, Dumnezeu ne-a modelat prin fiecare experiență, prin circumstanțe, prin oameni și prin Evanghelia vestită. Glorie Lui! A fost o onoare pentru noi sa ducem Evanghelia mai mult sau mai puțin, departe de casă,mai exact în zone din Oltenia, Dobrogea și în Republica Moldova.

Indiferent de diferențe de popor și cultură, Domnul a lucrat minunat, chiar și atunci când noi ca și grup ne-am simțit mai slabi și fără putere.

Împreună cu mai mulți slujitori evangheliști, printre care Darius Neag, Emanuel Iordache, Caleb Nechifor și Costică Cazacu, am dus mesajul Evangheliei și am avut bucuria sa vedem cum acesta a adus viață și mântuire multor suflete care au luat decizia de a-L urma pe Hristos.

Credem cu tărie ca toate lucrurile își au vremea lor! Am înțeles puterea și importanta rugăciunii in orice plan și lucrare. Am văzut cum tineri și bătrâni, copii și părinți s-au întors la Dumnezeu. Am întâlnit oameni care și-au predat viata în mana Domnului și următoarele zile i-a prins pregătiți de plecare spre cer! Am fost întăriți de oameni a căror experiente exprimau clar puterea lui Dumnezeu.

Scopul principal al turneului noastru este sa ducem Adevărul lui Dumnezeu direct către inima fiecărui om.

Toate motivele noastre de mulțumire sunt aduse Domnului, deoarece ne-a dat biruință pana la capăt. Ne-a binecuvântat cu frați minunați; deși am întâmpinat probleme cu Microbuzul Misiunii în a doua parte a turneului, am fost sprijiniți de frați plini de dragoste, gata sa ajute!

Vrem sa mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în rugăciune, prin mesaje de îmbărbătare, financiar si în oricare alt mod! Dumnezeu sa va poarte de grijă și sa va răsplătească!

Rugați-vă împreună cu noi in continuare ca Dumnezeu sa aducă trezire în România, Republica Moldova și în întreaga lume!

Lucrarea nostra nu se termina aici! Continuam sa mergem si pe parcursul anului sa vestim indurarile Domnului! Avem nevoie de implicarea fiecaruia dintre Dumneavoastra!

1 Timotei 1:12 – Multumesc lui Cristos Isus, Domnul nostru, care m-a intarit, ca m-a socotit vretnic de incredere si m-a pus in slujba Lui.

Noi însă nu suntem din aceia care dau înapoi ca să se piardă, ci din aceia care au credinţă pentru mântuirea sufletului. Evrei 10:39

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.