Poveste de Viață: Și tinerii pleaca in veșnicie…

Si tinerii pleaca in vesnicie… moartea poate surveni oricand, de aceea trebuie sa ne impacam cu Dumnezeu pana nu este prea tarziu.
Scriu cu greu aceasta trista poveste 😦
Cu adanca durere va relatez o scurta intamplare care s-a petrecut duminica noapte in zona Corjeuti din Republica Moldova :
In seara zilei de joi 22 august am avut un program de evanghelizare impreuna cu Grupul Eldad in satul Viisoara.
La finalul predicii de chemare, dupa mai multe ezitari de a iesi in fata, sa se predea Domnului, unul dintre cei care s-a predat (baiatul in tricou alb si par blond) a avut un foarte grav accident de motocicleta duminica 25 august, care i-a fost fatal, a decedat pe loc .. deci la doar 3 zile 😦
La final chiar am dat mana cu el, dupa biserica.
Mi-aduc aminte ca era pe randul din fata mea si am vazut ca ezita sa iasa in fata, era foarte miscat de mesajul cantarilor si predicii.
Primele date pe care le am acum : Baiatul se numeste Alex, avea 20 de ani si face parte dintr-o familie crestina cu mai multi frati. Pasul pocaintei l-a facut cu doar 3 zile inainte de a pleca in vesnicie.
Am ramas extrem de impresionat.
Dumnezeu sa mangaie familia indoliata !

Paul Ion

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Poveste de Viață: Și tinerii pleaca in veșnicie…

  1. Pingback: Poveste de Viață: Și tinerii pleaca in veșnicie… – CrestinTotal.ro

  2. taborsinai zice:

    fr. Lucrător, cu ajutorul D-lui, sper să ”isprăvesc” și să pot publica un volum de poezii; iar printre ele, una: „Și sfinții mor”! ce apropiere de titlul dvs…! Slavă D-lui!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.