Cum scrie Dumnezeu poveștile de dragoste…

Privesc stelele și mă gândesc la măreția lui Dumnezeu. Cum El a aranjat planetele și stele, a creat universul și pământul. Ne-a creat pe noi și ne-a dat viață. O viață minunată putem spune. Cunoaștem cum a căzut omul în păcat și cum a ales greșit rupând astfel relația cu Dumneze. Totuși, dragostea Lui pentru noi nu s-a micșorat. Dragostea Lui ne-a salvat. El e minunat și în această dragoste a Lui dacă te ascuzi poți să ai din nou ce s-a pierdut în Eden: o relație cu Dumnezeul tău. Poate spui ca aceste lucruri nu au legătură cu îndrăgostitul și poveștile de dragoste la care visăm. Dar, de fapt, fără dragostea Lui în viața noastră nu putem iubi cu adevărat, frumos și pur.

E frumos, e foarte frumos când te lași pe brațul Domnului și îi încredințezi lucrările în mâna Lui. Te bucuri când inima începe să bată altfel, chiar bate altfel când te îndrăgosteși. Dar nu uita că ea e înșelătoare și avem nevoie de înțelepciune pentru a ști de cine să te îndrăgosteși. E minunat să îl lași pe El să pregătească traseul relației voastre și să crezi că orice s-ar întâmpla El îți e destul. Și aici e secretul unei relații fericite: inima să îți fie plină de Dumnezeu. El să fie totul în viața ta și atunci soțul tău va fi o bucurie pentru tine. Atunci nu vei căuta în relația vostră izvorul dragostei, ci vei iubi din iubirea lui Dumnezeu. Încarcă-te de dragoste din izvorul ceresc ca să poți să îți iubești viitorul soț cu adevărat. Lasă inima și mintea să se îndrăgostească în armonie și roagă-te să te îndrăgostești de persoana potrivită.

Când Dumnezeu îți scrie povestea de dragoste indiferent de temperamentul și caracterul tău și a modului în care te raportezi la dragoste( adică poate ești mai dramatică, mai sensibilă sau mai realistă) cu toate acestea, vezi și pur și simplu te bucuri de mdul în care El orchestrează decorul. Te bucuri că Dumnezeu a creat dragostea, că El este dragoste și că ne învață și pe noi să iubim. Nu e nimic mai frumos decât să aștepți timpul Lui. Să nu deznădăjduieși și să îți lipești inima de El. Atunci vei vedea cum se va aranja decorul și pentru tine.

Sursă foto: Pinterest

Bora Estera

https://inimadeprintesa.com/2019/04/01/cum-scrie-dumnezeu-povestile-de-dragoste/?blogsub=spammed#subscribe-blog

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.