Capelanul Marius Cruceru, pe bicicletă până la Auschwitz

Capelanul Marius Cruceru, pe bicicletă până la Auschwitz
Scris de Veronica Bursaşiu – „Scopul cursei este acela de a atrage atenţia asupra Holocaustului şi de a aduna fonduri care să le asigure ore de îngrijire paliativă pacienţilor Hospice”, spune Marinela Murg Rotariu, CEO la Hospice Emanuel.

Un grup de unsprezece ciclişti, împreună cu capelanul Marius Cruceru, au dat start-ul la Cluj, joi dimineaţă, turului memorial „75 de ani de la deportarea evreilor din Cluj – In memoriam Eva Mozes Kor”. Aceștia vor pedala, timp de cinci zile, până la Auschwitz, cu scopul de a atrage atenţia asupra Holocaustului şi de a aduna fonduri care să le asigure ore de îngrijire paliativă pacienţilor Hospice.

„La iniţiativa capelanului nostru Marius Cruceru, am lansat la începutul acestui an Campania «Mai dăruiește-mi o oră!» prin care ne propunem să adunăm fonduri pentru fiecare oră petrecută de personalul clinic alături de un pacient hospice. Ne puteţi ajuta să le oferim ore pe care să le trăiască în comfort şi demnitate, transferând în contul Hospice Emanuel suma de 70 lei, pentru a acoperi costul pentru îngrijire paliativă specializată timp de o oră a unui pacient.

Citiți mai mult:

http://mobil.bihon.ro/#!mobilenews/detail/2303888

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Capelanul Marius Cruceru, pe bicicletă până la Auschwitz

  1. Felicitari!

Comentariile sunt închise.