Misiunea Speranța

Și anul acesta am încercat prin programele din cadrul turneului #Cândconștiințatace, să îi aducem pe oameni în prezența lui Dumnezeu și să îi punem față în față cu voia Sa, cea sfântă, plăcută și desăvârșită!

Sufletele atinse de mesajul viu, transmis prin vers de cântare sau prin Cuvântul predicat, au avut ocazia de a răspunde chemării la o viață nouă în Hristos. Pasul schimbării nu este niciodată ușor de făcut. Unii l-au făcut cu sfială sau cu reținere, alții cu un strop de îndoială, alții cu încredere și cu îndrăzneală, alții cu ochii în lacrimi sau cu fețele strălucind de bucurie… Însă pentru fiecare a fost un pas înainte, făcut prin credință, din dorința de a găsi liniște sufletească, iertare pentru păcate sau pentru a gusta mai mult din bunătatea și credincioșia lui Dumnezeu.

🙏Pentru acești oameni, dar și pentru cei care nu au putut face acest pas, dorim să ne rugăm! Pentru acești oameni, dorim să mijlocim la Tatăl, care prin Duhul Sfânt îi poate călăuzi clipă de clipă astfel încât să primească mântuirea prin jertfa Domnului Isus, spre bucuria noastră și a cerului!

#turneuromânia #evanghelizare #misiuneasperanța #hopemission #alăturideoameni #pentrusufletelelor

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.