Tabăra de misiune! Mărișel jud. Cluj, 27 iulie – 2 august 2019

P

entru cei peste 60 de tineri sau familiști, din diferitele zone ale țării – Arad, Alba, Bihor, Bistrița, Brașov, Cluj, Galați, Hundeoara, Maramureș, Olt, Timișoara, Sibiu, cât și din diaspora Română din Austria, Spania, Anglia, participarea la această tabără a adus o altă perspectivă asupra misiunii pentru o parte din cei prezenți, iar pentru alții a însemnat momentul dedicării sau rededicării pentru slujire.

Daniela H. – Tabăra aceasta m-a ajutat să citesc Biblie dintr-o altă perspectivă, de fapt, din perspectiva corectă. Să înțeleg cu adevărat ce înseamnă misiunea, căci este inima Bibliei, că, contează mai mult decât credeam.

Lois C. – Această tabără mi-a arătat sensul vieții și responsabilitatea pe care o am și anume aceea de a contribui la împlinirea Marii Porunci și a Marii Trimiteri.

Daria A. – Tabăra de misiune este locul în care Dumnezeu se coboară și împărtășește voia și misiunea cu copiii Săi. Dacă ești cu adevărat copilul Său, nu ai cum să nu spui Da, Da, Doamne, sunt gata să fac voia Ta.

Estera N.- Această tabără a fost o experiență extraordinară. Recunosc că nu aveam așteptări foarte mari de la această tabără dar spre surprinderea mea a fost o perioadă deosebită.

Daniela L. – Această tabără a fost un răspuns și o directivă din partea lui Dumnezeu pentru mine. Această tabără mi-a schimbat punctul de vedere vis-a-vis de misiune și menirea mea pe acest pământ.

Debora M. – Mi-a plăcut tot, de la mâncare, cazare, cursul Kairos în sine, dar mi-a plăcut cel mai mult prezența lui Dumnezeu pe care am simțit-o ca un nor de binecuvântări deasupra taberei. Dumnezeu să vă binecuvinteze. Tabăra mi-a răspuns la rugăciuni.

Amalia B. – Pentru mine tabăra aceasta a însemnat ultima picătură de care am avut nevoie pentru dedicarea mea totală în misiune.

Eliana M. – Tabăra de misiune mi-a deschis ochii, și m-a schimabt. Mi-am dat seama că oamenii neevanghelizați au nevoie de noi.

Sara A. – Tabăra aceasta a însemnat pt mine „schimbare„ – schimbarea gândirii, viziunii și a perspectivei asupra vieții.

Simona Ș – Tabăra de misiune de la Mărișel a însemnat pentru mine o săptămână de ridicare, de transfomare, de motivare. Vă mulțumesc pentru toată munca și tot efortul depus și Domnul să vă răsplătească.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.