Semnificațiile spirituale oculte ale festivalului ”UNTOLD”

Deși nu-mi aparțin, ideile articolului de mai jos sunt în totală consonanță cu ceea ce cred că se intenționează prin acest festival de închinare demonică, ce se desfășoară anual la Cluj-Napoca, iar anul acesta va începe joi, pe 1 august. Intensificarea activităților satanice în vremea pe care o trăim indică în mod foarte clar că ne apropiem de revelarea omului fărădelegii – ,,anticrist”. Generația tânără este pregătită pentru a-l accepta și a-l susține în anii pe care îi va avea de dominare a lumii. Înainte de aceasta însă, vine Domnul pentru ai Săi. El să ne ajute să fim gata de a-L întâmpina curând în slavă!

Denumirea Untold în traducere desemnează nenumitul, nerostitul pe care mulţi ar putea să-l traducă ca de nepovestit. Se ştie faptul că, în tradiţia românească, această sferă de forţă ale nenumitului, nerostitului (Untold) se identifică cu ”Satana, Lucifer, necuratul, nespusul.” În tradiţia populară românească este prezentă această regulă, de a nu rosti în mod explicit numele unei entităţi malefice, pentru că acestă precizare explicită a numelui invocat, atrage în mod inevitabil acea prezenţă.
Cu alte cuvinte, rostirea efectivă a numelui implică invocarea acelei entităţi şi, implicit, manifestarea ei. De aceea, în folclorul românesc există alți termeni care desemnează această entitate purtătoare de rău: ”ucigă-l toaca, ducă-se pe pustii, ucigă-l crucea…”

Cu alte cuvinte, entitatea căreia îi consacri acţiunea – în cazul nostru Untold – devine destinatarul final, cel căruia îi sunt puse la dispoziţie energiile participanţilor: spectatori şi artişti deopotrivă. Cei care au realizat consacrarea în calitate de organizatori, au subordonat prin aceasta evenimentul unei sfere malefice.

Un element care apare frecvent în afişele festivalului „Untold” este oglinda. Utilizarea acestui element nu este deloc întâmplătoare. Toate pozele şi sloganurile indică fără nici un dubiu că au fost alese ca parte dintr-un ansamblu bine articulat, ce desemnează pentru orice iniţiat existenţa şi efectuarea unui ritual de magie neagră. Toate tradiţiile spirituale autentice fac referire clară şi distinctă la cele două categorii aflate în tabere diferite şi care îşi dispută întâietatea asupra fiinţei umane.

Pentru a pecetlui acest legământ făcut cu entitatea desemnată sub numele ”Untold” s-a făcut și o donare de sânge, sub emblema sugestivă a lui Dracula, acţiune care a dat posibilitatea donatorilor de a participa la acest festival-ritual. Deci, cu alte cuvinte, s-a donat, în esenţă s-a consacrat sângele entităţii ”Untold”, sânge care, așa cum se ştie în ocultism, este suportul fizic al unor energii de natură vitală şi constituie un cadru de manifestare a unor entităţi necorporale, care leagă persoana respectivă de fiinţa căreia i-a fost consacrat respectivul ritual. Sub aparenţa donării de sânge centrelor de transfuzii din ţară, a existat o caravană „Untold” care a făcut acest demers.

Este profund semnificativă și inserarea unei hărţi cu centrele de donaţii din întreaga ţară. Prin această modalitate a donării de sânge s-a reuşit să se acopere întreg teritoriul României, creându-se astfel o veritabilă reţea umană, cu noduri active în fiecare oraş, reprezentate de cei care au donat sânge. Astfel s-a reuşit ca impactul să fie remanent la nivelul întregului teritoriu al României, prin intermediul donatorilor proveniţi din fiecare oraş, care vor deveni sui-generis vehicule de tranzitare a unor energii negative induse iniţial la efectuarea ritualului. Evident că, în anii care vor urma, dacă acest veritabil tipar comportamental va continua şi nu va fi stopat ferm, aceste puteri demonice vor fi întărite.

Toate elementele utilizate au avut o semnificaţie precisă şi exactă. Acelaşi lucru se poate spune şi despre poza a cărui gest este şi el elocvent corelat şi cu brăţara inscripţionată cu numele Untold. „Festivalul – operă de demonizare” este un fenomen care merită un studiu mai aprofundat. Au reușit să facă o întreagă lume proprie, în duhul lor. Nu este vorba doar de o scenă pe care se dă un concert de la o anumită oră, ci de un întreg fenomen. Au tot ce și-ar pofti cineva care caută să trăiască la maxim și să se „bucure” de toate plăcerile cărnii: mâncare, băutură, locuri de relaxare, desfrâu etc., la care au acces pe baza brățării și a banilor pe care-i conține. „Distracția” maximă este, desigur, noaptea. Total „întâmplător”, spectacolul se încheie odată cu ivirea zorilor.

Părinții sunt total depășiți și cu siguranță nu înțeleg nimic, dar în curând vor descoperi că nu mai au copiii pe care i-au crescut cu sacrificii, ci niște persoane care au cu totul alte valori și alt mod de gândire. Perfiditatea organizatorilor este maximă, având un program de comunicare foarte bine pus la punct, cu totul aranjat până în cel mai mic detaliu.

Nu numai conceptul este demonic, ci și întreaga organizare străbătută de duhul lumii satanice pe care vor s-o implementeze la nivel global (fericire maximă, bunăstare, fără cash dar într-o atmosferă plină de ezoteric, de împreună-lucrare a oamenilor cu ”personaje fantastice” care acum, iată, au venit din alte lumi și sunt printre ei. Tinerii participanți sunt, de fapt, soldații de mâine care vor fi în stare să-și dea și viața pentru noua societate, crezând că aceasta reprezintă viitorul luminos al omenirii.

Untold e format din idei mistice și decoruri ale întunericului, lucruri pe care Dumnezeu le urăște. Nu trebuie să fii teolog să îți dai seama că și posterele și decorul sunt împotriva lui Dumnezeu.

„Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar!” (Isaia 5:20)
Să ne rugăm pentru România și generația ei tânără!

https://semnelevremurilor.com/2019/07/29/smnificatiile-spirituale-oculte-ale-festivalului-untold/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Semnificațiile spirituale oculte ale festivalului ”UNTOLD”

  1. Pingback: Semnificațiile spirituale oculte ale festivalului ”UNTOLD” — Ciprian Barsan – Blog Creștin Ardelean Viorel

  2. Faceţi pagină la care se poate trimite emailuri şi se rezolvă multe probleme

Comentariile sunt închise.