Băiatul pentru care azi te rogi, Dumnezeu îl va trimite la momentul potrivit

Draga mea,

Îți las azi o scrisoare. Sper să îți fie vitamina de care sufletul tău avea nevoie azi.

Nu descuraja. Nu e greșit să te rogi. Nu e greșit să îți dorești un ”EL”. Nu. E o dorință dusă de Dumnezeu în inima ta. Cel mai bun lucru pe care îl poți face azi pentru acel ”EL” este să te rogi pentru el. 

Da, chiar dacă ți s-a acrit cu așteptarea. Chiar dacă toate colegele tale au pe cineva. Chiar dacă tot Facebookul e plin de trandafiri primiți.

Al doilea cel mai bun lucru, la fel de important ca primul, pe care îl poți face pentru acel ”EL” este să trăiești. Da, trăiește din plin. Mergi în călătorii. Citește. Scrie. Desenează. Dormi. Cumpără-ți poșeta la care visezi. Fă ce lucru vrei tu atât timp cât e în lumină. Fă toate asta, pentru că aduni comori pentru momentul în care îl vei întâlni. Da, e minunat să îl ai pe acel ”EL”, dar să știi că vine la pachet cu niște ”acum nu mai e timpul doar al tău” și lista poate continua. De e frumos, da. E frumos. Dar timpul și tot ce ai și ești se împarte la noi. Dacă cufărul tău e gol, dacă îi lipsesc comori nu vei mai avea când să strângi apoi. Sau vei avea, dar nu vei avea o așa mare libertate.

Nu te descurajez. Doar vreau să te încurajez să trăiești. Să trăiești și să te rogi. Rugăciunea ta de azi poate fi o binecuvântare pentru voi mâine. Poate, deși nu îl cunoști, rugăciunea ta, îi păzește piciorul de vreo fată care îl duce în jos. De aceea, roagă-te. Rugăciunea pentru el în primul rând te schimbă pe tine. Te face un om mai ceresc.

Nu te îngrijora că nu primești răspuns când vrei. Îl vei primi când te vei aștepta mai puțin.

În cazul meu?

Eh, în cazul meu a venit exact în perioada în care îi ziceam chiar șefei mele că nu am în plan să vorbesc cu un băiat. Că îmi e de ajusn Dumnezeu. Da, dar Dumnezeu are timpul Lui și uneori râde de planurile noastre. Nu descuraja. Pune-l pe Dumnezeu la încercare. Ai încredere în El.

Roagă-te și trăiește din plin în lumina lui Dumnezeu. Cine știe ce binecuvântare te așteaptă mâine. Poate e chiar omul tău, omul pentru care te rogi de ani întregi. 

Cu drag,

Doroteea

https://doroteeabora.wordpress.com/2018/10/03/baiatul-pentru-care-azi-te-rogi-dumnezeu-il-va-trimite-la-momentul-potrivit/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.