Comunitatatea bisericii “Raul Sfant” e in “Doliu și Rugaciune” astazi datorita faptului caci fratele Dan Serban a plecat la Dommul azi dimineat

Comunitatatea bisericii “Raul Sfant Pinner “ e in “Doliu Si Rugaciune” astazi datorita faptului caci fratele Dan Serban a plecat la Dommul azi dimineata , datorita unui accident ; fratele Dan plecase acum o saptamana In tara sa lucreze la casa si cazu-se de pe schela Si nu a mai putut fi salvat!

Sotia lui Florina Serban cu cei trei copilasi doua fetite Si Un baietel de 5 luni sunt inca In UK, acum se pregatesc sa plece la mormantare!! Cei care doresc sa daruiasca si sa ajute familia indoliata pot sa faca prin transfer Bancar direct in contul sorei Florina

F SERBAN

43175334

07-04-36

Haideti sa ne rugam & daruim & suferim impreuna cu ei! Dommul sa mangaie inima lui Florina , celor trei copilasi Si Intregii familii indoliate !

„Cel Care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru a‑i putea mângâia pe cei ce sunt în orice necaz, cu mângâierea cu care noi înșine suntem mângâiați de Dumnezeu.”

‭‭2 Corinteni‬ ‭1:4‬ ‭NTR‬‬

https://www.bible.com/126/2co.1.4.ntr

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.