Familia Doboș, originară din Arad, a pierdut trei copii într-un groaznic accident produs în SUA

Familia Doboș din Arad trece prin momente groaznice, după ce trei dintre copiii aparținând familiei au murit în urma unui accident cumplit, produs ieri în Statele Unite. Conform jurnalișilor de la ky3,  accidentul a avut loc pe o autostradă din statul american Missouri. Claudia Doboș (35 de ani), femeia care conducea microbuzul în care se aflau alți opt membri ai familiei, a încercat să evite o coliziune în momentul în care o altă mașină i-a tăiat calea. A reușit să evite coliziunea, însă a intrat într-un cablu de barieră.

Din cauza impactului violent, trei copii (Olivia Dobos, 8 ani, Angelina Dobos, 7 ani, and Julia Dobos, 6 ani,) au fost proiectați afară din mașină, deși toți purtau centură de siguranță. Cei trei copii au fost ulterior declarați decedați.

Ceilalți șase membri pasageri ai mașinii au suferit răni minore sau moderate și au fost transportați la Spitalul Cox South din Springfield.

„Îți puteai da seama că nu vor supraviețui. Așa că la un moment dat, doar acopereau trupurile. Nu aș vrea să fiu în locul celor care au încercat să le salveze viața”, a declarat un martor.

Anul trecut, în luna octombrie, pastorul Marin Octavian Dobos din Phoenix, Arizona (unchiul tatalui acestor copii) si-a pierdut viata intr-un accident de circulatie în statul Colorado, în timp ce se deplasa să-și viziteze fiul. În acel accident si-a pierdut viața Marin Octavian Dobos și soacra acestuia, soția sa a supraviețuind accidentului.

https://specialarad.ro/doliu-in-comunitatea-bapptista-familia-dobos-originara-din-arad-a-pierdut-trei-copii-intr-un-groaznic-accident-din-sua/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.