Dan Barna (USR), un candidat pro-LGBT, vrea să ne pregătească pentru un viitor luminos

Dan Barna va fi candidatul USR la președinția României. Un personaj interesant, ușor exotic pentru societatea românească, venit din zona consultanței private, dar care face contracte cu statul, cu viziuni neo-marxiste/progresiste. Mascate însă cu abilitate.

Barna va fi candidatul USR la președinția României. Un personaj interesant, ușor exotic pentru societatea românească, venit din zona consultanței private, dar care face contracte cu statul, cu viziuni neo-marxiste/progresiste. Mascate însă cu abilitate. 

După cum știți, Evenimentul Zilei a susținut referendumul pro-familie. Am anunțat acest lucru public, așa cum USR și Dan Barna au reprezentat opoziția cea mai vehementă. Este dreptul lor să susțină ce punct de vedere vor, după cum fiecare dintre dvs. poate vedea viitorul copiilor într-un anumit fel. 

Dar vreau să vă reamintesc pozițiile sale exprimate public într-o emisiune Mediafax. Ca să vedeți viitorul, potrivit viziunii USR și a candidatului său la președinția României.

Despre căsătoriile tip gay: ”În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus și la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituției pe aceasta temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranță, nu știu dacă în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”.

Sursa:

https://evz.ro/barna-pro-lgbt-viitor-luminos.html

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.