Inima lui Jessica a incetat sa mai bata azi dimineata 7 Iulie. 2019.

Jessica, nu a fost o oarecare tanara. A fost un copil dorit si mult asteptata in familia ei! A fost un adevarat model si exemplu pentru cei din jurul ei, pentru mine pentru tine!

Nu a stralucit prin talent intr un anumit domeniu si nu a realizat lucruri marete, dar a inteles inca de cat era copil rostul vietii pe pamant! IUBIREA fata de aproapele! Echilibrata, cuminte, mereu vesela, gata sa iti sara in ajutor, blanda, pozitiva inocenta si neobosita in a face bine celor din jur! Un suflet minunat cu o inima calda!

Mereu inconjurata de prieteni de familie! Asa-i cu omul frumos ti-e drag sa fii in prezenta lui! Simti dragoste liniste si siguranta!! Simti prezenta si bunatatea lui Dumnezeu in El!

Se intreba cineva, cati oare dintre prietenii mei daca i-as suna in miez de noapte ar sari sa ma ajute? Jessica era unul dintre ei disponibila oricand! Avea 25 de ani, i era drag să munceasca, îi placea rugaciunea, îi placea sa cante si sa mearga la biserica Sa fie in Prezenta celui de Sus!

Inima lui Jessica a incetat sa mai bata azi dimineata 7 Iulie. 2019.

Cineva spunea o data ca Dumnezeu i a la El pe om atunci cand omul e cel mai apropiat de EL!

Jessica draga noastra, draga mea prietena tu ti ai croit drumul si locul intre Ingeri! Te am vrut inapoi pentru noi dar Domnul te iubeste mult! Ne vei fi tuturor pilda de vietuire! Te iubesc!

Sursa:

https://crestintotal.ro/2019/07/07/inima-lui-jessica-a-incetat-sa-mai-bata-azi-dimineata-7-iulie-2019/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.