COMUNICAT-CONDUCEREA CULTULUI CREŞTIN PENTICOSTAL DIN ROMÂNIA

Vestea plecării la Domnul a pastorului Cornel Bîrsan ne-a luat prin surprindere si ne-a umplut inimile de tristeţe, lăsând un gol între slujitorii penticostali români de pretutindeni.

Pastorul Cornel Bârsan a fost un bun slujitor al Domnului Isus Hristos,un neobosit evanghelist,care a predicat Evanghelia cu multă dăruire şi cu un har deosebit pe care l-a primit din partea lui Dumnezeu, atât în ţară, cât şi în străinătate. A fost mulţi ani în conducerea Comunităţii Regionale Penticostale Suceava şi membru în Consiliul Bisericesc al Cultului Creştin Penticostal din România.

În aceste momente grele, dorim în mod deosebit ca Dumnezeu să întărească şi să mângâie întreaga familie Bîrsan, fraţii şi surorile din Biserica Penticostală Română din Kitchener, Canada. În dreptul slujitorului Cornel Barsan se potrivesc cuvintele Apostolul Pavel: „M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinţa. De acum mă aşteaptă cununa neprihănirii, pe care mi-o va da în „ziua aceea” Domnul, Judecătorul cel drept. Şi nu numai mie, ci şi tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui.” (2Timotei 4:7-8).

CONDUCEREA CULTULUI CREŞTIN PENTICOSTAL DIN ROMÂNIA

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la COMUNICAT-CONDUCEREA CULTULUI CREŞTIN PENTICOSTAL DIN ROMÂNIA

  1. Dumnezeu sa-si cerceteze poporul

Comentariile sunt închise.