Suedia: biserică dintr-o zonă cu populaţie musulmană este atacată pentru a doua oară!

O biserică din Suedia, situată într-o zonă populată majoritar de migranţi musulmani, a fost vizata de un atac cu bombă, pentru a doua oară in ultimul an, vineri dimineaţa.

Conform Summit News poliţia a fost chemată la biserica ortodoxă siriană Sf. Afrem din Södertälje de către locuitori din zonă, după ce o explozie puternică s-a auzit în mijlocul nopţii.

Conform unor surse, poliţia a stabilit faptul că un dispozitiv exploziv a fost detonat într-o clădire situată lângă biserică.

Poliţia spune că este a doua oară când biserica a fost vizata de un astfel de atac. Un incident similar a avut loc toamna trecută. Acest lucru îi determină pe oamenii legii să considere că atacatorii au vizat şi de data aceasta tot biserica, chiar dacă explozia s-a produs lângă biserică.

Södertälje este situat la 30 de kilometri de Stockholm. Oraşul adăposteşte o largă populaţie musulmană, care s-a înmulţit şi mai mult odată cu sosirea ultimelor valuri de refugiaţi. Peste 50% din populaţie este formată acum din migranţi.

Conform Radio Sweden, „oraşul a primit cel mai mare procent de refugiaţi, iar acum se confruntă cu probleme majore din această cauză.”

CBN News

Sursa: https://www.stiricrestine.ro/2019/06/16/suedia-biserica-dintr-o-zona-cu-populatie-musulmana-este-atacata-pentru-a-doua-oara/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.