Jurnal de Rugăciune: De la ateu la traducător al Bibliei în Asia Centrală

În perioada, 13-19 iunie 2019, împarteți ziua cu înțelepciune și găsește zilnic un moment  de rugăciune pentru înainta Împărăției Evangheliei până la capătul pământului. Fii parte din Marea Trimitere prin traducerea Bibliei, susținând în rugăciune Misionarii Români aflați în linia întâi, purtând pe umeri responsabilitatea de a transmite în limba maternă Cuvântul Vieții pentru toate popoarele!

Rugăciune pentru misionarii Wycliffe România
Rugați-vă pentru mai mulți misionari Wycliffe România, Ionuț Cuceuan, familia Pașcalău și Ada Vultur care sunt la finalul unei alte etape de studiu în pregătirea lor pentru o slujire cât mai eficientă în lucrarea de traducere a Bibliei. Rugați-vă ca să poată finaliza lucrarea de dizertație la timp, deoarece ei trebuie să își împartă timpul între mai multe responsabilități. Cereți-I Domnului să le dea energie, inspirație, înțelepciune și toate resursele de care au nevoie. De asemenea, rugați-vă și pentru disponibilitatea profesorilor coordonatori.

De la ateu la traducător al Bibliei: Asia Centrală
Farrokh a fost învățat în școală că nu există Dumnezeu. Când a mai crescut, el a întâlnit un om de naționalitate rusă care l-a condus la Isus. După studierea teologiei, Farrokh s-a alăturat altora pentru a traduce Biblia în limba lor din Asia Centrală. „A fost chemarea lui Dumnezeu să fac această lucrare și îmi place” a spus el. Rugați-vă ca Farrokh și colegii săi să creeze o traducere de actualitate și ușor de înțeles. Rugați-vă ca traducerea să fie finalizată în curând și distribuită fără obstacole. Citiți mai multe despre povestea lui Farrokh AICI.

Sursa:

https://www.stiricrestine.ro/2019/06/13/jurnal-de-rugaciune-de-la-ateu-la-traducator-al-bibliei-in-asia-centrala/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.