Festivitatea de a Absolvire a Promoției 2019

În duminica din 9 iunie a avut loc, la Biserica Penticostală „Sfânta Treime” din Bistrița, festivitatea de absolvire a promoției 2019 a Institutului Teologic Penticostal. Anul acesta au fost 55 de absolvenți (45 de absolvenți în cadrul programului de licență, specializarea Teologie penticostală pastorală, și 10 absolvenți ai programului de masterat „Biblie și societate”).

La această sărbătoare au participat și au avut câte un cuvânt de încurajare sau au înălțat rugăciuni pentru absolvenți mai mulți păstori din țară: Iosif Tirla (Sibiu), Gavril Zăgrean (Beclean), Ioan Bădița (Rebrișoara), Costel Gavrilaș (Beclean), Ioan Danciu (Satu Mare), Toma Zăgrean, Traian Ignat și Sever Fetti.

Din partea Institutului Teologic Penticostal au avut câte un scurt mesaj profesorii Victor Vladimir Neamțu, Radu Țîrle, Silviu Tatu și Emanuel Conțac, iar rectorul ITPB, Ioan Brie, a slujit prin predicarea Cuvântului. Din partea absolvenților, câteva gânduri de final au avut Iulian Polocoșer, Avram Trifoi și Alin Ilaș. În cadrul acestei festivități au mai slujit corul ITPB, condus de Marian Fedur, Cristi și Ema Repede, corul bisericii locale și, nu în ultimul rând, gazdele noastre, Victor Cîmpean și Ioan Repede, pastorii Bisericii „Sfânta Treime”.

La finalul festivității au fost înmânate certificatele de absolvire de către rectorul ITPB, Ioan Brie, și decanul Facultății de Teologie, Romulus Ganea, numele absolvenților fiind citite de profesorii Ciprian Bălăban, Eugen Jugaru, Ciprian Terinte.

http://www.itpbucuresti.ro/noutati/festivitatea-de-absolvire-a-itpb/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.