Comunicat

Mulțumiri echipei mele de campanie care a fost la înălțime! Și vouă!

Acum 2 săptămâni am încheiat campania europarlamentară. Vreau să mulțumesc public tuturor celor care m-au sprijinit de-a lungul campaniei europarlamentare și în mod special echipei mele de campanie.

Am început în noiembrie și am încheiat la sfârșitul lui mai. Pe parcursul celor 6 luni de muncă intensă și stres au stat lângă mine, cu perseverență și răbdare, Cristian Horj, Directorul de Media Sociala, Timotei Dinică, Directorul de Campanie, Lizeta Țuț, Secretară de Campanie (Vest), David Țuț (Coordonator de Campanie), Andreea Petricescu, Secretară de Campanie (București), Eugen Bogdan, Asistent de Campanie, Cătălin Iambor, Șoferul de Campanie. Și alții.

Le mulțumesc pentru profesionalismul lor, expertiza lor în domeniul în care fiecare a acționat, răbdarea deosebită, hărnicia, dedicația, respectul, devotamentul și abnegația cu care au muncit la campania mea. Îi recomand oricărei persoane ori instituții care are nevoie de expertiza cu care ei m-au ajutat de-a lungul campaniei.

Pe parcursul campaniei, zilele noastre au fost foarte lungi. Uneori munceam 14 ore din 24, ne odihneam 6 ore și porneam din nou la drum. Începând cu 24 aprilie și până pe 26 mai am avut evenimente de campanie, pregătiri, întruniri și călătorii în fiecare zi. Fără excepție și fără să ne odihnim măcar o zi. Uneori câte 3 sau chiar 4 evenimente într-o singură zi. Orele lungi în mașină au fost grele și obositoare.

Probabil ziua cea mai lungă a fost în 10 mai, când am avut un eveniment de campanie la Satu Mare, pe care l-am încheiat la 7 seara. După aceea am plecat la Iași pentru o scurtă oprire, iar apoi la Chișinău (Basarabia) unde am ajuns pe la 7 dimineața a doua zi. La 11 dimineața am avut o conferință de presă în Chișinău, iar la ora 12 lansarea cărții Bodnariu la Biblioteca Hașdeu. La 6 seara am avut eveniment de campanie la Iași, după care ne-am dus la Suceava unde am înnoptat, iar a doua zi am avut 6 evenimente de campanie.

Echipa mea a făcut toate aceste lucruri fără nici un comentariu negativ ori să se plângă că e greu. Fiecare dintre noi dădeam sau primeam cel puțin 100 de telefoane pe zi, scriam materiale, le postam, revizuiam evenimentele de campanie și ne asiguram ca toate lucrurile să iasă bine.

Am făcut toate aceste lucruri împreună, ca echipă, de dragul vostru și al valorilor frumoase care ne leagă și pe care le împărtășim cu toții.

Menționez, de asemenea, avocatul campaniei mele, dl Ștefan Moțec din Timișoara, care și-a oferit timpul și expertiza campaniei mele și reușitei ei, fără să renunțe oricât de solicitat ar fi fost. Îl recomand pe dl Moțec tuturor celor care au nevoie de un avocat integru, harnic și care are la inimă interesele supreme ale clientului lui. Mulțumesc, de asemenea, și colegelor lui din firma de avocați a dlui Moțec, și ele au muncind din greu la campania mea, dându-ne informațiile și materialele de care aveam nevoie, la timp, clar și cu multă răbdare și profesionalism.

Colegii de la Prodocens Media au fost și ei la înălțime. Am fost impresionat de calitatea producțiilor video făcute pentru mine de echipa Prodocens Media a dlui Cătălin Vasile.

Adaug mulțumiri și pentru firmele care mi-au făcut materialele de campanie, în special Ro Print din Cluj și Tipografia Minulescu din Baia Mare. Calitatea produselor lor a fost excepțională și totul a fost făcut la timp și cum a trebuit de la prima încercare. Le mulțumesc pentru răbdarea care au avut-o cu noi.

Lista celor cărora vreau să le mulțumesc e practic interminabilă. Conține nu doar cele 131.000 de persoane care m-au votat, dar și pe cei care au vrut să mă voteze dar nu au putut, cât și miile de voluntari care au fost implicați, direct sau indirect, în campania mea. Vă mulțumesc și celor care ne-ați oferit un pat unde să ne odihnim din când în când, o masă caldă, o vorbă de încurajare.

Nu regretăm eforturile mari pe care le-am făcut, chiar dacă astăzi nu putem spune că vă reprezentăm în Parlamentul European. Ce am făcut nu am făcut din ambiție personala, ci din dragoste pentru voi și valori. Din necesitatea obiectivă ca valorile noastre să fie auzite în forurile înalte ale societății seculare.

Pe durata celor 6 luni de campanie vocea pro-valori a fost auzită clar și puternic în spațiul public din România și nu numai. A fost un început bun și am sentimentul că 26 mai nu a fost decât primul capitol în bătălia continuă pentru valori și pentru viitorul copiilor noștri

.

Închei, mulțumindu-vă din nou, eu și echipa mea, pentru loialitatea si dedicarea fiecăruia dintre voi față de mine, platforma mea și valorile pe care le împărtășim. Nu vom uita niciodată ce ați făcut pentru noi.

Peter Costea

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.