Timișorenii sunt oripilați de evenimentele “culturale” de promovare a comunității LGBTO+. Picturi cu și de homosexuali, într-o galerie a Primăriei Timișoara

Timişoara a devenit pentru prima dată în istoria sa, scena unor evenimente “culturale” dedicate homosexualilor. În această săptămână, până în 9 iunie, cine vrea şi cine nu vrea poate ajunge pe la evenimentele organizate sub titlul “PRIDE Week Timişoara” în diverse locaţii. Sunt manifestări ale organizaţiei Identity. Education, la care participă membri ai comunităţii LGBTQ+ locale şi regionale, prieteni, invitaţi interesaţi să afle mai multe amănunte despre această comunitate. 

Numai că timişorenii aşezaţi şi cu o anumită educaţie nu au apreciat ceea ce au văzut. Printre aceştia se numără şi timişoreanul Ştefan Iulian Cojocnean, care a postat pe pagina sa de facebook următorul comentariu: 

“Ieri (luni, n.r.) am vizitat expoziţia de pictură homosexuală ce a avut loc în Atelierul de urbanism al Primăriei Timişoara. Mi s-a făcut efectiv milă de gheii, transgenderii şi ce-or mai fi, deoarece aveau privirile pierdute, neputând să te privească în ochi. “Expoziţia” s-a închis mai repede decât era prevăzut, din lipsa de vizitatori. Sau, vorba unui avocat din Timişoara despre acest aşa zis “festival” plătit şi de Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană (2021, n.r.) cu bani din taxele şi impozitele noastre la Primăria Timişoara: ‘O mare prostie, nu există cultură în aşa ceva, singura diferenţă este preferinţa sexuală pe care eu o respect şi nu mă deranjează cu nimic. Dar de la preferinţă sexuală care este o chestiune intimă şi personală, şi nu trebuie urlat pe stradă, până la a face un eveniment cultural din asta, e cale lungă. Acum ar trebui făcut şi evenimente heterosexuale cu vizionare de film şi poveşti etc. Cred că oamenii implicaţi în organizare ar trebui să îşi folosească energia în alte scopuri’. P.S. Unde vom ajunge? Pentru asta, priviţi ultima poză care este un workshop ţinut de aceşti homosexuali satanişti, copiilor din grădiniţele occidentale…”, spune Cojocnean.

Citește mai mult:

http://www.ziuadevest.ro/timisorenii-sunt-oripilati-de-evenimentele-culturale-de-promovare-a-comunitatii-lgbto-picturi-cu-si-de-homosexuali-intr-o-galerie-a-primariei-timisoara/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.