Fratele Costică Borcea a plecat in eternitate!

L-am cunoscut pe fratele Costică din anul 2005. L-am catalogat de la inceput ca fiind o voce care striga in pustiul arizonian, un ambasador al celor saraci si lipsiti, pentru care n-a incetat sa lupte, chiar si atunci cand nu se intrevedeau solutii. 

Constatin Borcea s-a nascut pe 20 septembrie,1938, in comuna Starchiojd, judetul Prahova, cu aproximativ un an inainte de inceperea celui de-al doilea razboi mondial, fiind al cincilea copil al lui Ana si Ion Borcea. 

Fratele Costica a trecut prin lipsuri si saracie, situatii limita care i-au marcat toata viata. Si-a petrecut copilaria avand grija de oi in timpul verii si iarna in muntii Siriului, de la o vârstă foarte fragedă. 

La cunoscut pe Dumnezeu la varsta de optsprezece ani, prin prietenul sau, Stelian Vizireanu. Au urmat batai cumplite din partea tatalui sau dar in pofida acestora, dragostea fata de Hristos l-a tinut nedespartit de biserica. 

La varsta de 23 de ani, Costica Borcea s-a casatorit cu Milica Morarescu. care i-a fost alaturi toata viata, avand impreuna doi copii: Ionel Borcea (pastor) si Anisoara Mehedinti (solista crestina). 

In martie, 1995, Constantin Borcea vine la Chicago, la nunta lui Anisoara (Anny) iar apoi se muta in Arizona (in 2001), stabilindu-se definitiv in Statele Unite, unde devine cetatean. Raman in urma 6 nepoti: 4 din partea lui Ionel si Liliana (David, Noemi, Marta si Flavia) si doi din partea lui Anisoara cu Sorin (David si Emily).

Citiți mai mult accesând:

https://armoniamagazineusa.com/2018/05/26/seattle-wa-fratele-costica-borcea-a-plecat-in-eternitate/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Fratele Costică Borcea a plecat in eternitate!

Comentariile sunt închise.