Multumire

În după-amiaza acestei zile m-am întâlnit cu sute de cetățeni veniți din toată țara la Cluj-Napoca. Ei sunt oameni de influență în orașele și satele din care provin.

Le mulțumesc pentru entuziasmul cu care m-au întâmpinat și pentru confirmările că ei și comunitățile din care fac parte mă vor vota pe 26 mai.

Printre cele câteva sute de persoane întâlnite la Cluj-Napoca am avut ocazia să întâlnesc sute de voluntari care au lucrat pentru campania mea din noiembrie și până astăzi. Au strâns semnături, au stat în corturi, au făcut campanie online, au distribuit materiale de campanie, au convins oamenii să mă voteze, iar acum așteaptă cu nerăbdare ca munca lor să fie răsplătită pe 26 mai. Am convingerea că va fi.

Țin să vă reamintesc: VOTURILE DATE MIE, ORICÂTE AR FI ELE, NU SE REDISTRIBUIE! Vă rog să nu vă lăsați influențați de zvonurile de pe internet.

Le mulțumesc tuturor pentru sprijin și nădăjduim să ne bucurăm de o biruință decisivă pe 26 mai. Continuați să ne promovați pe această ultimă sută de metri, cum puteți mai bine și cât mai mult.

Vă sunt recunoscător.

Votați poziția 16, votați Peter Costea

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.