Semnele Sfârșitului: Imagini apocaliptice în sudul României. Tornade filmate în mai multe județe

O tornadă în zona de sud a țării a fost filmată de mai mulți internauți. Un autocar s-a răsturnat în Călărași, pe DJ 503, raza localității Drajna și a dus la declanșarea Planului Roșu de intervenție.

Imagini apocaliptice pe Autostrada Soarelui, acolo unde șoferii aflați în tranzit au surprins o tornadă. Înregistrările au fost postate pe rețelele de socializare.

Incidente similare au fost raportate și în anii trecuți, tot în zona de sud a țării, dar atunci tornada nu a avut o asemenea magnitudine.

În ceea ce privește Planul Roșu, acesta a fost declanșat după ce rafalele de vânt au răsturnat un autocar în care se aflau 40 de persoane. Potrivit declarațiilor făcute de Raed Arafat pentru Antena3, în urma incidentului au rezultate șapte victime, dar niciuna nu se află în stare gravă și nicio persoană nu a necesitat descarcerare.

Nu doar șoferii din Călărași au fost surprinși de tornadă. Imagini similare au venit și din Buzău. La Smeeni, mai mulți șoferi au văzut momentul în care s-a format o altă tornadă.

Sursa: https://www.presasm.ro/video-imagini-apocaliptice-in-sudul-romaniei-tornada-filmata-de-mai-multi-internauti/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.