Un fost „Prinţ al ISIS” se converteşte la credinţa creştină după ce Hristos i-a vorbit într-un vis

Un „Prinţ al ISIS” a făcut ceea ce mulţi ar considera ceva inimaginabil: a decis să renunţe la trecutul lui îngrozitor şi să înceapă o viaţă nouă prin credinţa în Isus Hristos. „Prinț al ISIS” desemnează persoanele care erau considerați lideri in cadrul organizației teroriste și care aveau o mulțime de adepți, gata sa îndeplinească orbește poruncile liderului.

Circumstanţele în care fostul lider ISIS s-a convertit au fost povestite într-un program tv, produs de către Leading The Way, o organizaţie din Statele Unite care desfăşoară o activitate susţinută de misiune printre musulmanii din Africa şi Orientul Mijlociu prin intermediul Internetului şi a televiziunii prin satelit. 

În programul tv s-a relatat despre cum Peter, un coordonator local al misiunii Leading the Way, care răspundea la telefonul la care sunau oamenii din zonă după ce vizualizau programele tv, pentru a cere mai multe informații, a primit un telefon de la un bărbat care l-a rugat insistent să se întâlnească cu el.

Omul de la celălalt capăt al firului, numit Mohammad,  s-a dovedit a fi un lider spiritual ce făcea parte din ISIS. Cu toate că Peter ştia că este posibil ca Mohammad să încerce să-l ucidă, el a avut credinţă că Dumnezeu îl călăuzea să accepte această întâlnire.

Într-o mărturie reconstituită, Mohammad povesteşte despre schimbarea dramatică de la Islam la Creştinism: „Într-o zi, cineva m-a întrebat de ce sunt un musulman,” a spus el. Mohammad a vrut să dea un răspuns bine argumentat, aşa că a început să caute în Coran, Hadith şi Sunnah.

„Voiam să găsesc dovezi că Allah există şi că Islamul are dreptate…însă nu am găsit nimic convingător,” spune Mohammad.

Citiți mai mult accesând:

https://www.stiricrestine.ro/2019/03/22/un-fost-print-al-isis-se-converteste-la-credinta-crestina-dupa-ce-hristos-i-a-vorbit-intr-un-vis/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.