PRAY for Venezuela

Singura tara din lume care este in bezna la aceasta ora, de mai multe zile este VENEZUELA .. Criza energiei si apei se acutizeaza..
„O să ajungem în punctul în care o să ne mâncăm unul pentru altul”, i-a spus Zuly Gonzales, un locuitor din Caracas, reporterului de la The New York Times.
De cinci zile, Venezuela este în beznă, iar criza pare a fi departe de o rezolvare. Lipsa curentului electric ar putea scoate din nou oamenii în stradă. Pana de curent care afectează întreaga țară a provocat, până acum, moartea a cel puțin 21 de persoane, între care 6 bebeluși. Jafurile s-au înmulțit, pacienții din spitale sunt disperați că vor muri, iar localnicii au început să colecteze apă de canal, pentru că lipsa electricității i-a lăsat și fără apă curentă.
Imaginile filmate în Venezuela arată proporțiile catastrofei umanitare: pacienți agonizând pe paturile murdare din spitale, oameni călcându-se în picioare pentru un bidon de apă de canal, piețe părăsite, magazine goale și localnici care părăsesc pe capete țara.
Patrick Oppman, Caracas: ”Am găsit oameni stând întinşi ori chiar dormind pe podea cu copiii în braţe în cozi care se răsucesc în întregul aeroport. N-am văzut în viaţa mea asemenea cozi. Curent nu, doar generatorul asigură un minimum de electricitate, nu merge aerul condiţionat , tabelele pe care ar trebui să fie anunţate plecările şi sosirile nu funcţionează. Aşa că e foarte dificil să obţii informaţii. Pentru oameni este foarte frustrant să aştepte la nesfârşit în beznă. Filmăm cu telefonul pentru că nu ni s-a permis să intrăm cu camere.” (Sursa : Digi 24 TV)

Paul Ion

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la PRAY for Venezuela

  1. News online zice:

    O tragedie.O dictatura distruge viețile a 32.000.000 de oameni.Să ii întărească Dumnezeu să poată supraviețui acestui dezastru iar cei care pot rezolva aceasta situație ( oameni politici ai lumii ) să nu ezite sa o facă urgent.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.