Poveste de viață

Binecuvântează, suflete al meu, pe Domnul … Binecuvântează, suflete al meu, pe Domnul și nu uita niciuna din binefacerile Lui!

Psalmul 103.1,2

Profesorul John Killinger relatează într-una din cărțile sale istoria unei femei în vârstă de 90 de ani care întotdeauna fusese deosebit de generoasă cu cei din jurul ei. Ea îi ajutase pe unii studenți străini să studieze în Statele Unite. Persoanelor care se confruntau cu tot felul de probleme le trimitea flori și alimente. Organiza numeroase dineuri pentru a-i ajuta pe oameni să se cunoască unii pe alții. Făcea diferite cadouri celor despre care știa că își doreau așa ceva, dar nu își puteau permite financiar. Femeia aceasta făcea întotdeauna un gest frumos sau oferea un cadou drăguț. Toți o iubeau pentru firea ei binevoitoare și generoasă. Într-o zi, profesorul Killinger a abordat-o, spunând: „Sunteți atât de bună cu toată lumea!“. — „Oh, nu! Dumnezeu a fost bun cu mine. El mi-a dat mai mult decât mi-ar trebui vreodată. Și cu cât dăruiesc mai mult, cu atât primesc mai mult.“

Toate însușirile bune pe care le au oamenii sunt darul lui Dumnezeu; faptele lor bune sunt săvârșite prin harul lui Dumnezeu, prin Domnul Isus Hristos. Întrucât Îi datorează totul lui Dumnezeu, slava pentru tot ce sunt sau fac Îi aparține Lui; ei sunt instrumente în mâna Lui. Da, Dumnezeu este Inspiratorul binelui! De aceea, Dumnezeu ne-a lăsat scris în Cuvântul Său: „Adevărat este cuvântul acesta și vreau să stărui cu tărie asupra acestor lucruri, pentru ca cei care au crezut în Dumnezeu să caute să fie cei dintâi în fapte bune. Aceste lucruri sunt bune și de folos pentru oameni“ (Tit 3.8).

– Von der ‘The Good Seed’ App

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.