V O R B E

La intrebarea: „ce caută Laura Bretan la mizeria asta de Eurovision? „, folosind aceeasi logica, as raspunde tot cu o intrebare: „Ce cauta Sfantul Apostol Pavel in mizeria aia de Areopag, cu nenorocitii aia de filozofi epicurieni si stoici??? Care ii spuneau: „„Ce vrea să spună palavragiul acesta?”. Nu putea sa-si vada Pavel de treaba lui???”

Va dati seama ca e total aiurea intrebarea: „Ce cauta Laura Bretan la… homo-vision?”. Cauta exact ce cauta si Apostolul Pavel in mijlocul lupilor: sa-L duca pe Cristos !!

Problema nu e asta, ci e vorba despre ce urmeaza. Am impresia ca suntem ca in anii 1945-1946, cand tocmai se instaura comunismul in Romania, si poate ca si atunci erau oameni care spuneau: noi nu ne bagam in mizeria asta. Si au urmat 40 de ani de intuneric. Ma intreb: ce va fi peste … 40 de ani….??? Daca noi tacem acum, … pietrele vor striga…

Crestinismul si Biserica NU a apus si nu moare. Trebuie sa ducem mesajul lui Cristos unu la unu, dar, de asemenea, trebuie sa il ducem la milioane de oameni, prin orice mijloace.

Stiti care e castigul participarii Laurei Bretan la homo-vision? Oamenii au inteles marsavia lumii in care traim. Daca ar fi Duminica Referendum pentru familie, ar iesi inca 1 milion la vot, datorita Laurei.

Daca noi stam acasa, cuminti, si ne vedem de treaba noastra, nu ne bagam in mizeria lumii, atunci se baga homosexualii cu bucurie. Cu bucuria ca noi stam acasa, in loc sa Il vestim pe Cristos chiar si acolo.

Vestiti-L pe Cristos si Evanghelia Lui prin toate mijloacele si pe toate canalele !!

Ioan Ciobota

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.