Bine ați venit în lumea din ziua de azi …..

O lume în care sexul este liber și dragostea este prea scumpa. O lume în care pierderea unui telefon este mai durerosa decât pierderea virginității. O lume în care modernizarea înseamnă nuditate, profanitate, și dacă nu beati si nu fumati, nu mai sunteți de modă si nu aveti stil. O lume în care băieții stau băieți și niciodată nu doresc să devină bărbați, iar fetele devin bărbați care să domnească asupra lor. O lume în care, dacă nu vă inselati partenerul, este pentru că nu sunteți destul de inteligenț. O lume în care băile au devenit studiouri de fotografie. O lume în care livrarea de pizza este mai rapidă decât răspunsul de urgență sau la accident. O lume în care oamenii se tem de hoți și teroriști mai mult decât de Dumnezeu. O lume în care adorarea lui Dumnezeu este tot mai greu de realizat, iar Bisericile devin locuri de întâlniri si de partasie. O lume în care minciunile devin realități, iar în care femeile se tem de sarcină mai mult decât h.i.v., copiii fiind uciși, astfel încât doamnelor să scape de implicatiile nedorite. O lume în care oamenii devin toxici atunci când vorbesc adevărul, sau sunt gata să apeleze la ceea ce este de fapt toxic cu adevarat. Unde perspectivele și hainele decid valoarea unei persoane, iar banii sunt mai importanți decât familia și Dumnezeu. O lume în care copiii sunt gata să-și părăsească familiile pentru iubirea lor de moment, sau rebeliune și răutate. O lume în care legământul căsătoriei nu mai este sacru sau luat în serios. Unde este mai ușor să te joci decât să construiești o casă. O lume in care se sare de la partener la partener pentru sex sau atenție in schimbul așteptarii partenerului potrivit pentru o viață.
O lume în care dragostea este un joc, de aceia se joacă cu mintea ca sa fii fericit și cine joacă cu inima pierde întotdeauna.
Modernitatea, dragostea și educația …
Noua generație a umanității.

II Timotei 3: 1-4
Dar sa știți un lucru, că în zilele din urmă vor veni vremuri grele: Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, mândri, blasfematori, neascultători părinților, nemulțumiți, nesăbiți, neiertători, calomniatori, fără auto-control , brutali, disprețuitori fata de bunătate, trădători, neinfranati, îndrăgostiți de plăcere, mai degrabă decât iubitori de Dumnezeu,

Matei 24: 12-13
Din cauza creșterii răutății, dragostea multora va crește, dar cel care stă în picioare până la sfârșit va fi mântuit.

Încă mai există speranță cu Isus, inca nu este prea târziu!

Sursa: https://www.facebook.com/biserica.peniel/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.