Președintele Donald Trump susține viața în cadrul Micului Dejun Cu Rugăciune Națională – „Fiecare viață este sacră și fiecare suflet este un dar prețios din rai”

La numai o zi după reafirmarea poziției ferme pro-viață în fața Congresului și a întregii națiuni americane, în discursul despre Starea Uniunii, în care a condamnat dur recent adoptata lege din statul New York, care legalizează avortul până în momentul nașterii, precum și legea criminală propusă de democrați în Virginia, care permite infanticidul, președintele american a continuat discursul pro-viață în cadrul Micului Dejun cu Rugăciune Națională.

„Fiecare copil este creat după chipul sfânt al Domnului. Fiecare viață este sacră și fiecare suflet este un dar prețios din rai. Ca parte a angajamentului nostru de construi o societate dreaptă și iubitoare trebuie să construim o cultură care ocrotește demnitatea și sfințenia vieții nevinovate”, a declarat Donald Trump astăzi. „Înainte de a te fi zămislit în pântece, te-am cunoscut, și înainte de a ieși din pântece, te-am sfințit”, a folosit președintele american pasajul favorit din Biblie al vicepreședintelui Mike Pence, rostit recent de acesta din urmă în fața sutelor de mii de participanți la Marșul pentru Viață.

Este cea de a treia oară în mai puțin de 3 săptămâni când Donald Trump își exprimă ferm poziția pro-viață, în discursuri cu mare audiență națională și internațională. Precedentele au fost mesajul transmis celor peste jumătate de milion de participanți la Marșul pentru Viață din 18 ianuarie din Washington și discursul pentru Starea Uniunii din 5 februarie, urmarit de zeci de milioane de americani și și amplu reflectat în presa americană și internațională.

https://www.lifenews.com/2019/02/07/president-trump-condemns-abortion-at-national-prayer-breakfast-every-life-is-sacred/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Președintele Donald Trump susține viața în cadrul Micului Dejun Cu Rugăciune Națională – „Fiecare viață este sacră și fiecare suflet este un dar prețios din rai”

  1. Viata este darul lui Dumnezeu

    Apreciază

Comentariile sunt închise.