Islamizarea Marii Britanii se intensifica

Potrivit lui Luke Tryl, directorul strategiei corporative la Ofsted, scoala Al-Hijrahdin Birmingham continua sa separe baietii si fetele in ciuda unei hotarari a Curtii de Apel din 2017 care a considerat ca este ilegal.

al

Referindu-se la comisia de selectare a femeilor si egalitatii, el a spus ca inspectorii Ofsted incearca sa opreasca discriminarea fetelor in scoli, dar se simt „izolati” atunci cand pozitia lor nu este sustinuta de ministri.

Dl. Tryl a spus ca scoala Al-Hijrah aplica o „segregare foarte stricta intre sexe„, care include „impune fetelor sa nu ia masa de pranz pana cand n-au terminat baietii.”.

Inline_1278775_4.3

„Si am avut cateva texte foarte discriminatorii, de exemplu, cele care incurajeaza violenta impotriva femeilor”, a adaugat Luke Tryl.

El a spus ca Ousted a salutat hotararea Curtii de Apel, conform careia segregarea de gen in scoala nu a respectat legile privind egalitatea, dar, in ciuda cazului incheiat la mijlocul anului 2017, scoala continua la fel cu segregarea.

In timp ce inspectorii Ofsted pot evidentia segregarea in rapoartele lor, puterea de executare revine functionarilor de la DfE.

Sursa: https://www.infocrestin.com/islamizarea-marii-britanii-se-intensifica/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Islamizarea Marii Britanii se intensifica

  1. Semnele sunt clare

Comentariile sunt închise.