APEL LA RUGĂCIUNE ȘI AJUTOR !!

Dragii frați, surori și prieteni,

Vă rog în Numele Domnului, în acest ceas de grea încercare, să ne alăturăm familiei Bouariu din satul Prelipca, Județul Suceava. Necazul care sa petrecut pe 9 Ianuarie 2019 este prea dureros de imaginat! Sora Lidia, având doar 38 de ani, a născut prematur, și având complicații, a fost operată dar a intrat în comă, și a trecut la cele veșnice, iar bebelușul nou născut, Ioas, este în stare gravă. Durerea cea mai mare este că a lăsat în urmă un soț, fratele Cristian Bouariu şi pe cei nouă copilaşi, cu vârsta cuprinsă între nou născut, 10 şi 22 de ani.

Am avut ocazia să vorbesc cu fratele Cristian Bouariu, tatăl văduv, spunând că la un momendat starea bebelușului sa îmbunătățit, dar momentan se află în stare gravă! Totuși, doctorii i-au dat şanse de supravieţuire, dar procesul de sănătoșire va fi lung. Fiind un om credincios, fratele Cristian își încredințează fiul în mâna Domnului și cere ca voia Domnului să se facă! Amin!

Dumnezeu să-și arate măreția, puterea și slava, suflând viață și vindecare deplină în trupul acestui copilaș! Într-adevăr, la oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu TOATE lucrurile sunt cu putinţă! (Matei 19:26) Aleluia! Slăvit să fie Domnul!

Vă rog în Numele Domnului să fim alături şi de această familie grea încercată! Ei are nevoie de mângăiere, de îmbărbătare, de sprijinul nostru. Deaceea, cu toată dragostea să întindem o mână de ajutor, atât spiritual cât şi financiar. Pentru cei care doresc să ajute familia Bouariu, puteți face prin intermedile următoare:

✴ CONTACT
Fratele Cristian Bouariu (Tatăl văduv)
Telefon: 0740802410

✴ CONTUL BANCAR
Banca: BCR din Suceava
Contul: Lei
RO10RNCB0234021027330001
Swift: RNCBROBU

Numele: Cristian Bouariu
Adresa: Strada 22 Decembrie
Nr. 157
Cod postal 727478
Sat: Prelipca
Oraș: Salcea
Județ: Suceava

✴ WESTERN UNION
Numele: Cristian Bouariu
Adresa: Strada 22 Decembrie
Nr. 157
Cod postal 727478
Sat: Prelipca
Oraș: Salcea
Județ: Suceava
Telefon: 0740802410

Familia Bouariu sunt membri la Biserica Creștina Dupa Evanghelie Sion Prelipca din Suceava.

Vă mulțumesc în Numele Domnului pentru implicare şi Domnul să vă răsplătească pe fiecare cu viață veşnică, mai presus de toate! Vă rog distribuiți mai departe!

Tatăl ceresc, Te rog în Numele Domnului Isus, să ai milă de această familie îndurerată! Mângâie și întărește inimile zdrobite! Dă-i putere fratelui Cristian să-și crească copilașii cu frică de Tine! Să umpli golul lor cu dragostea și pacea Ta și binecuvântează-i cu tot ce au nevoie! AMIN!!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la APEL LA RUGĂCIUNE ȘI AJUTOR !!

  1. Și mila voiesc a spus Domnul

    Apreciază

Comentariile sunt închise.