SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE PENTRU SUSȚINĂTORII BISERICII PERSECUTATE

SUSȚINĂTORI (6-12 ianuarie 2019)
Două tipuri de susținători:
1.Susținători care intră direct în contact cu creștinii persecutați.
-Ei duc creștinilor persecutați resursele necesare pentru viața fizică, emoțională și spirituală. Merg în zonele lor pentru a le oferi cele necesare.
-Acești susținători se expun unui pericol aproape la fel de mare ca și creștinii persecutați. Atunci când persecutorii află de activitatea lor, își îndreaptă persecuțiile și înspre ei. Nu de puține ori, credincioșii care au ajutat creștinii persecutați au fost arestați, închiși, bătuți, tortutați în moduri îngrozitoare și mulți dintre ei au sfârșit prin martiraj.

2.Susținători care intră în contact indirect cu creștinii persecutați.
-Ei oferă sprjin creștinilor persecutați de la distanță, prin rugăciuni făcute din inimă, prin donații care acoperă o parte din nevoile lor (spun o parte din nevoi, deoarece mulți dintre ei trec prin nevoi foarte mari), petiții făcute la autorități, prin prezentarea problemele celor persecutați și altor credincioși, etc.
-Și acești creștini se expun unui pericol, deoarece chiar dacă satan nu-i poate mobiliza pe persecutori să îi persecute pe acești susținători, totuși el se va folosi de hoardele și oamenii lui pentru a lupta împotriva acestor credincioși prin diferite forme.
Nu au fost puține situații în care credincioșii care au susținut în rugăciune sau financiar creștinii persecutați, au întâmpinat tot felul de lupte spirituale sau probleme, cauzate de cel rău. Satan atacă într-o formă pe creștinii din zonele cu persecuții și pe cei care oferă sprijin direct acestor creștini și în altă formă pe creștinii care susțin de la distanță prin rugăciune și donații pe creștinii persecutați.
Motive de rugăciune:
1.Mulțumim lui Dumnezeu pentru credincioșii care își asumă acest risc de a susține creștinii persecutați. Nu sunt multe persoane care se roagă și dăruiesc pentru creștinii persecutați, dar mulțumim Domnului pentru cele care sunt.
2.Dumnezeu să pună în inima cât mai multor credincioși să înțeleagă că este un har ca ei să fie liberi, în timp ce alții sunt persecutați. De asemenea să aprindă în inima cât mai multor credincioși dorința de a-și susține frații persecutați.
3.Dumnezeu să dea înțelepicune celor care susțin în mod direct creștinii persecutați, pentru a ști cum să interacționeze cu ei, ne expunându-se unui pericol mai mare decât ar dori Dumnezeu. Dumnezeu să dea putere, curaj și resurse tuturor susținătorilor pentru a oferi în continuare susținere.
4.Dumnezeu să binecuvânteze și răsplătească pe fiecare credincios care a ales să susțină creștinii persecutați, indiferent de forma prin care-i susține. Susținătorii să înțeleagă că aportul lor a făcut ca mulți creștini persecutați să reziste în cele mai cumplite persecuții și astfel Numele Domnului a triunfat în cele mai grele momente din viața lor, iar ei să se simtă împliniți și binecuvântați că susțin creștinii persecutați.
ALEGE SĂ FII
,,RĂSPUNSUL LUI DUMNEZEU PENTRU
BISERICA PERSECUTATĂ DIN GENERAŢIA TA”!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE PENTRU SUSȚINĂTORII BISERICII PERSECUTATE

  1. Ai mila Tu, Parinte!

    Apreciază

  2. Pingback: SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE PENTRU SUSȚINĂTORII BISERICII PERSECUTATE — Ciprian Barsan – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?

Comentariile sunt închise.