Semnele Sfârșitului- SATANA și Globurile de Aur 2019. Actorul Christian Bale i-a mulțumit DIAVOLULUI chiar pe scenă

Actorul Christian Bale, care a câștigat duminică premiul pentru cel mai bun actor, i-a mulțumit lui Satana pentru tot ce a reușit până acum, lucru puțin bizar în opinia oamenilor care au luat parte la ceremonie, scrie Dailymail.

El a fost premiat pentru cel mai bun actor într-un film de comedie la Globurile de Aur 2019, pentru rolul din „Vice”, unde l-a interpretat pe politicianul Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, într-o satiră politică.

Mulțumesc, Satana, pentru că mi-ai dat inspirație să joc acest rol”, a spus actorul despre personajul lui Dick Cheney.

La scurt timp după această declarație, reprezentanții Bisericii lui Satan au dat o replică pe Twitter.

„Pentru noi, Satana este un simbol al mândriei, libertății și individualismului, care ne servește cas o proiecție metaforică a întregului nostru potențial. Și cum talentul domnului Bale l-a ajutat să câștige premiul, acest lucru se potrivește. Trăiască Christian (joc de cuvinte, Christian înseamnă și creștin) Trăiască Satana!”

Sursa: https://ortodoxinfo.ro/2019/01/07/satana-si-globurile-de-aur-2019-actorul-christian-bale-i-a-multumit-diavolului-chiar-pe-scena/?fbclid=IwAR0yFKF52czdszGKfp3oveEgVBaFkn63Lhh11FCGPpYxpWwWauKFMiOD4Jg

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Semnele Sfârșitului- SATANA și Globurile de Aur 2019. Actorul Christian Bale i-a mulțumit DIAVOLULUI chiar pe scenă

  1. Mihai Manolache zice:

    Nu este neapărat adevarat..Mai degrabă este o scoatere din context..
    Christian Bale este un om care crede in Iisus..A jucat in filme despre Iisus.. Este familist convins, casatorit cu aceeasi femeie de 18 ani cred..
    Iar ceea ce a spus acolo pe scenă a fost un joc de cuvinte pentru problemele din culise , ptr regizorii si toti ceilalti care l au blamat in acest rol..

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.