VENI, VIDI, VICI – gandul zilei RAMAI SUB UMBRELA

Ianuarie 02, 2019

NU stiu ce stil de viata aveti, insa am mai inbatranit si am invatat sa fac cate un pas pe zi. Cand eram copil, un unchi m-a invatat sa fac pasul mai mare sa dau randament. Am incecat sa fac pasi mai mari, insa am observat ca o persoane cu picioare mai mici se oboseste mai repede. Cum am ajuns in pragul batranetei, cu greutate mai mare si picioare mai mici, am observat ca un pas la zi ma ajuta sa ajung la destinatie bine.

Noul an este deja in fata noastra. In ce directii mergem nu pre-a stim. Unii isi fac planuri mari, insa fara Domnul nimeni nu ajunge unde isi doreste. Dorinta mea este sa fiu constant, sa duc la capat ce am inceput, sa raman in voia Domnului. Am si eu dorinte ca orice muritor, insa dorinta de a face voia Tatalui ar trebui sa puna sub umbra orice dorinta personala.

Sfatul meu pentru prietenii mei, nu va faceti planuri mari, fiti constanti, cate un pas in fiecare zi sub umbrela Domnului. Daca ati merge prea repede, s-ar puta sa va treziti in afara umbrelei, prea incet si veti ramane in urma. Mergiti la pas cu Domnul si veti primi ocrotirea Sa.

Pina maine va spun:

Tace buna! Shalom! Bucuria cerului cu voi!

Caius Obeadă

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.