Vitamine pentru Suflet- Prezentare Daniel Popa

Pe fratele pastor Ciprian Bârsan l-am cunoscut acum 10 ani, în câmpul Evangheliei. Am legat o prietenie foarte frumoasă încă de la prima întâlnire, prietenie care a impulsionat lucrarea de misiune pe care o făceam. Această prietenie a crescut și a adus bucurie inimii mele și familei mele.

Implicat, atât în biserică, cât și în câmpul de misiunie, autorul este un exemplu de om neobosit în propovăduirea Evangheliei oamenilor, în Romania și în afara granițelor ei. Cărțile lui sunt izvorâte din inima caldă a unui slujitor dedicat lui Dumnezeu.

Cartea „Vitamine pentru suflet” cuprinde subiecte atât de variate și de actuale, încât surprinde foarte plăcut cititorul. Citind cartea, nu ai cum să ramâi într-o stare de nemulțumire sau de întristare. Autorul, prin aceste meditații, încearcă să ne deschidă mintea și inima să vedem binecuvântarile și multele daruri oferite în dar de Domnul nostru Isus Hristos.

Mulțumesc Domnului pentru fratele și prietenul meu Ciprian Bârsan, dar și pentru toți cei care veți citi această minunată carte. Mă rog ca ea să fie o

binecuvântare pentru fiecare dintre voi.

Daniel Popa

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.