Dragi frați şi surori, stimați prieteni, Vă invităm cu drag să participați la cea de-a XVII-a Convenție a Bisericilor Penticostale Române din Australia și Noua Zeelandă,

Romanian Christian Church Gold Coast Inc.

“HARUL” Biserica Creștină Română GOLD COAST

http://www.graceromanianchristianchurch.com/contact-grace-church.html

INVITAȚIE

Dragi frați şi surori, stimați prieteni,

Vă invităm cu drag să participați la cea de-a XVII-a Convenție a Bisericilor Penticostale Române din Australia și Noua Zeelandă, care va fi găzduită de către Biserica Creștină “GRACE” din Gold Coast. Convenția 2019 este o oportunitate specială pentru creștinii penticostali români de pretutindeni, dar mai ales pentru cei din Australia, de a petrece împreună câteva zile de părtășie, închinare și echipare spirituală.

Tema Convenției este „VREMEA TREZIRII” inspirat din Romani 13:11,12.

Convenția 2019 se va desfășura în perioada 4-6 Ianuarie 2019 după următorul program:

Vineri (17:00 – 20:00)

Sâmbătă (17:00 – 20:00)

Duminică (14:00 – 17:00)

Pe data de 1-4 Ianuarie 2019 va avea loc Tabăra Națională de tineret.

Alături de pastorii bisericilor române din Australia si Noua Zeelandă sunt invitați pastori din România, care vor sluji la Convenție și în tabăra de tineret, de asemenea, fiecare biserică va slujii cu cântări în grupuri, toate spre Slava Domnului.

Vă invităm așadar cu toată dragostea să participați împreună cu noi la acest eveniment important pentru Comunitatea română din Gold Coast.

Sesiunile Convenției vor avea loc în sala festivă de la Sesiunile Convenției vor avea loc în sala festivă de la: SCCConferenceCentre 1 Griffith Way, Southport QLD 4215.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să contactați organizatorii la următoarele numere de telefon: +610448870291 (Emanuel Curea) sau la +610433 581 060 (Ovidiu Farcău)

Vă așteptăm cu drag !

Pastor Emanuel Curea

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.