Un oraș din Bulgaria a interzis sărbătorirea Halloweenului în școli, grădinițe sau centre culturale: „Nu este nimic creștin în această sărbătoare”

CrestinTotal.ro

Un oraș din Bulgaria a interzis sărbătorirea Halloweenului în școli, grădinițe sau centre culturale: „Nu este nimic creștin în această sărbătoare”

Oficialii din orașul Elin Pelin, la aproximativ 30 de kilometri de Sofia, au interzis pentru al doilea an la rând sărbătorirea Halloweenului în școli, grădinițe sau centre culturale din oraș.
Ordinul a fost emis de primarul Ivailo Simeonov, anunță postul național de radio din Bulgaria, care a spus că sărbătoarea, care este mai populară în SUA și Europa de Vest, umbrește Ziua bulgărească a luminilor.
Halloweenul este sărbătorit în multe țări pe data de 31 octombrie. Bulgaria sărbătorește Ziua Luminilor pe 1 noiembrie, în onoarea scriitorilor, revoluționarilor și conducătorilor spirituali care au construit conștiința națională bulgară și au pus bazele educației și a burselor de merit pentru a depăși moștenirea dominației otomane.
Simeonov a spus că, anul trecut, copiii nici măcar nu știau de ce au avut o zi…

Vezi articolul original 91 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.