APĂRĂ COPIII ROMÂNIEI. DACĂ MAI POȚI!

Referendumul a trecut, CNCD a rămas. CNCD și activiștii LGBTQ vor prelua definitiv rolul de poliție ideologică la clasă. Vor supune întreg procesul de educație imperativelor ideologiei de gen. Desigur, vor clama că apără și alte minorități, realitatea va demonstra că nu. Vedeți mai jos motivele pentru care referendumul a fost boicotat și sabotat chiar de administrația care l-a organizat.

După cum am spus în campania pentru referendum, COPIII SUNT ȚINTA REEDUCĂRII. APOI URMEAZĂ PĂRINȚII. CNCD nu vă va ierta, chiar dacă veți aduce dovada boicotului.

„Materia Educatia civica va include informatii cu privire la: nediscriminare, egalitatea de sanse, diversitate si toleranta, grupuri vulnerabile

Curricula va fi modificata de catre Ministerul Educatiei cu SUSTINEREA CNCD pana la sfarsitul anului 2020.

Includerea unor elemente ce permit discutarea principiilor egalitatii si nediscriminarii transversal in ORELE DE MATEMATiCA, LITERATURA si ISTORIE prin incurajarea editurilor de specialitate sa asigure dezvoltarea de resurse educationale… cu sustinerea CNCD si a Ministerului Educatiei.

Orele de dirigentie vor fi dedicate cel putin odata pe semestru tematicii egalitatii si nediscriminarii.

La prima sedinta anuala cu parintii sau tuturor elevilor vor fi explicate regulile referitoare la egalitate si nediscriminare aplicate in scoala…. tematica egalitatii si nediscriminarii va fi rediscutata cu parintii ori de cate ori APAR SUSPICIUNI DE INTOLERANTA IN CLASA.

Instituirea in unitatile de invatamant a UNEI SAPTAMANI DEDICATE PROMOVARII EGALITATII DE SANSE SI DIVERSITATII.

STABILIREA DE SANCTIUNI PENTRU CADRELE DIDACTICE care incalca prevederile egalitatii si nediscriminarii si a unui proces intern prin care parintii si elevii POT DEPUNE PLANGERI ANONIME sau oficiale privind atitudinea discriminatorie a unor cadre didactice.

INCLUDEREA MATERIEI „EGALITATE SI NEDISCRIMINARE” CA DISCIPLINA OBLIGATORIE pentru elevii liceeelor cu profil pedagogic.

MANUALELE SCOLARE sI MATERIALELE DIDACTICE VOR FI AVIZATE DE CNCD INAINTE DE APROBAREA DATA DE MINISTERUL EDUCATIEI.

CNCD SI Ministerul Educatiei vor stabili masuri in domeniul egalitatii, diversitatii si nediscriminarii, prin care sa evalueze toate manualele didactice.”

Sursa:

https://www.facebook.com/prodocensmedia/

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la APĂRĂ COPIII ROMÂNIEI. DACĂ MAI POȚI!

Comentariile sunt închise.