Seminar cu Gigi Cosman: „Cuvântul lui Dumnezeu zidește familia”

Asemeni Bisericii din Efes, comunitatea creștinilor din Biserica Baptistă „Betel” Salonta a fost gazda unor oaspeți deosebiți. Vineri (5 octombrie, de la ora 18:00), Sâmbătă (6 octombrie, de la ora 18:00) și Duminică (7 octombrie, de la orele 09:30 și 17:00), pastorul senior Gigi Cosman din Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste Cluj a predicat Cuvântul lui Dumnezeu din Sfânta Scriptură – Biblia, vestind salontanilor învățătura sănătoasă a Sfintei Treimi pentru consolidarea familiei, „această cetate binecuvântată zidită pe stânca noastră – Isus Hristos”.

Familia Adriana și Gigi Cosman a răspuns astfel invitației păstorului Bisericii Creștine Baptiste „Betel” din Salonta, Florin Cociubei care, alături de comitetul bisericesc, mulțumește bunului Dumnezeu pentru aceste seri spirituale speciale, în care „Biserica lui Hristos aduce slavă Tatălui ceresc prin ascultarea și împlinirea poruncilor divine, prin întărirea familiilor care compun și definesc trupul sfânt al Bisericii al cărei cap este Mântuitorul Isus Hristos”. Alături de baptiștii salontani și de membrii celorlalte biserici din Cercul pastoral Salonta păstorite de Mihai Cociubei (Ianoșda, Homorog, Mărțihaz, Ghiorac, Avram Iancu) sunt așteptate la părtășia Cuvântului Sfânt toate sufletele cu frică de Dumnezeu, indiferent de religie sau etnie.

Sursa:

https://www.stiricrestine.ro/2018/10/09/seminar-cu-gigi-cosman-cuvantul-lui-dumnezeu-zideste-familia/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.