Cu Dumnezeu în necunoscut …

Am ajuns cu bine in Madagascar. Dumnezeu este fantastic! Ne-am rugat să ne dea trecere înaintea autorităților de la aeroport. De obicei deschid și controlează bagajele apoi îți cer tot felul de taxe inventate. ACUM pe noi ne-au condus prin portița de VIP. Ne-au verificat pasapoartele și au scanat bagajele cum este normal, apoi ne-au condus spre ieșirea din aeroport fără să ne deschidă vreun bagaj. Aici ne-a așteptat Marcel Șaitiș surprins de ieșirea noastră rapidă din aeroport.

Primele impresii

Deși nu mai suntem chiar atât de îngroziți ca și în prima noastră vizită din februarie 2018, totul este nou! Diferit! Avem o casa frumoasă…dar goală! Trebuie să ne cumpărăm pat, dulapuri, masă, scaune…etc. Dupa aproape o săptămână în Madagascar, toate hainele ne sunt încă în bagaje.
Suntem străini!… nu cunoaștem zona, oamenii, limba malgașă – mulți oameni nu vorbesc limba franceză deși este limbă națională.

Locuim într-un oraș de aproximativ 230.000 de locuitori, dar trebuie să tragi adânc aer în piept înainte să ieși pe poarta impunătoare de fier afară – pe străzile pline de praf roșu, cu gropi mari, pe lângă casele sărăcăcioase, mizerabile, cenușii; pe lângă oamenii săraci, îmbrăcați în haine murdare, colorate, dar șterse. In contrast, în mod șocant acești oameni au un zâmbet larg și din toată inima.

Cu toate acestea, avem pace in inimă și știm că suntem în centrul voii lui Dumnezeu pentru viața noastră. Vedem purtarea Lui de grijă în lucrurile mici în fiecare zi.

Motive de rugăciune: 

– Dumnezeu să ne dea trecere înaintea autorităților pentru a primi cardul de rezidență cat mai repede posibil
 Avem nevoie de o mașină potrivită pentru drumurile foarte rele din Madagascar
– Sănătate pentru întreaga familie
– Călăuzire de la Dumnezeu pentru a înțelege în ce direcții sa ne investim

Vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră în rugăciune și pe plan financiar!
Dumnezeu să vă binecuvânteze și să răsplătească eforturile pe care le faceți pentru a fi alături de noi în această lucrare!

Cu prețuire,
Florin & Alina Popa,
împreună cu Eunice & Elisa

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cu Dumnezeu în necunoscut …

  1. eulilieu spune:

    Dumnezeu să vă binecuvânteze !

Comentariile sunt închise.