Aceasta este motivatia mea pentru a merge la Refrendum:

Îmi încep fiecare zi cu un dor, de Dumnezeu și o realitate, familia. Toate celelalte, din trecut sau prezent cât și speranțele de viitor le construiesc zilnic, ținând cont de acestea două.

Dacă aș putea să dau viața înapoi, aș face aproape toate lucrurile altfel. Dar nu pot. Și atunci devin din ce în ce mai conștient că am un prezent pe care trebuie să îl trăiesc în așa fel încât viitorul pe care îl nădăjduiesc, să nu devină o povară atunci când se va împlini, ci o binecuvântare.

Aș schimba multe, foarte multe lucruri, din trecut. Dar nu logodna cu Domnul Isus Hristos și căsătoria cu Doina. Iar mulțumirea cea mai mare este că am primit ca familie, formată dintr-un bărbat și o femeie, doi copii pe care suntem chemați să îi creștem și să îi educăm. Care la rândul lor și la vremea potrivită să își întemeieze propriile familii, să își crească și ei copiii fără să se teamă că îi confiscă statul sau că le murdărește sufletul cu tot felul de anormalități umane ce încearcă să definească un alt model de familie.

Tiparul familiei este unul singur, un bărbat și o femeie. Este creat de Dumnezeu și dăruit oamenilor. Așa a fost la Început și așa trebuie să continue.

Viața este unică așa cum și istoria este unică. Iar Dumnezeu a deschis larg porțile istoriei României, astfel încât în 6-7 octombrie 2018, majoritatea românilor să declare prin vot că recunosc acest unic tipar al familiei: un bărbat și o femeie.

Politicieni, oameni de cultură, actori, profesori, încearcă zi de zi prin false motivații, să determine cât mai mulți români să stea acasă. Noi, toți aceia care susținem familia, încurajați de batjocurile lor, să mergem mai departe astfel încât inițiativa cetățenească prin Coaliția pentru Familie să consfințească prin vot că în România familia se întemeiază doar prin unirea dintre un bărbat și o femeie.

Că viața se naște doar în familie dintre un bărbat și o femeie. Iar interesul superior al copilului nu poate fi cultivat decât în familia naturală. De aceea mergeți la vot în 6-7 octombrie 2018 și spuneți „DA”. Nu împotriva cuiva, ci pentru voi, familia voastră și sutele de mii de familii naturale și normale din România.

Achihai Virgil

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Aceasta este motivatia mea pentru a merge la Refrendum:

  1. Pingback: Achihai Virgil: Aceasta este motivatia mea pentru a merge la Refrendum: – Noutati Crestine

Comentariile sunt închise.