V O R B E

Am întâlnit oameni și chiar și prieteni de-ai mei care consideră că acest REFERENDUM este „o prostie” și că nu vor merge la vot. Curios din fire, am pus întrebarea: De ce nu mergi? Și am primit diferite răspunsuri la care vreau sa dau câteva explicații.

1. Că în spatele acestui referendum stă un partid politic (PSD) care dorește să își atragă oamenii de partea lor pentru alegerile viitoare.
-ceea ce este total GREȘIT! În spatele acestui referendum stau peste 3 milioane de români care au semnat în urmă cu 3 ani cu dorința de a se schimba Constituția. O altă remarcă este că aceast referendum este susținut de către un ONG – Organizații Non Guvernamentală.

2. Că se cheltuie prea mulți bani (undeva la 34 milioane €) când aceși bani puteau fii îndreptați către spitale, azile de bătrâni, etc.
-vreau să vă spun că această sumă de bani este nesemnificativă pe lângă suma de peste 70 milioane de €/an, timp de 4 ani, pentru reeducarea părinților și a profesorilor cu ideologia de gen (adică fiecare copil poate să își aleagă ce gen dorește să fie) care a fost introdusă de catre LGBT. Astfel prin acest referendum vom economisi peste 70 milioane de €/an, dacă votăm DA!

3. Că ce treabă au copiii în această ecuație?
-eu consider că un copil are un rol foarte important într-o familie. M-am uitat la câteva video cu paradele homosexualilor din alte țări așa zise „mai dezvoltate” și am rămas dezgustat de acele imagini unde am văzut chiar copii de 5-6 ani care participau la astfel de parade unde 2 barbați se sărutau și multe alte lucruri urăte, și am văzut imagini unde 2 adolescenți undeva intre 12-14 ani se sărutau. Și totuși aș dori să vin cu o întrebare: cum ar arăta lumea fără mame? Ceea ce se va întămpla dacă nu votăm DA la referendum. Cum va putea un homosexual să ii dea sfaturi fetiței pentru problemele fiziologice?🤔

4. Că prin acest referendum se folosește votul nostru în schimbarea altor legi.
-FALS! Întrebarea legitimă pentru a putea fii schimbată Constituția este: „Sunteți de acord cu schimbarea Constituției României în forma adoptată de Parlament?” Adică familia ca fiind redefinită între un bărbat și o femeie? Iar raspunsul nostru ar trebui sa fie DA!

5. Că în Constituție este deja redefinită familia.
-aici este o dilemă pentru mulți care nu fac diferența dintre un Cod Civil (unde este redefinită familia), care poate fii schimbat oricând de Parlament, și Constituție (unde nu este redefinită familia) și care nu poate fii schimbată decât prin referendum!
Am enumerat câteva dintre dilemele pe care le au unii. Sunt conștient că voi primi comentarii rautăcioase dar am scris acestea pentru că mulți oameni nu merg la vot din neștiință. Sunt sigur că românii se vor uni și vor merge la VOT.
Eu VOTEZ DA! Votează și tu!

Distribuie și tu mai departe ca să ajungă acest mesaj la căt mai multă lume, să ne mobilizăm și să mergem la VOT!

Bogdan Hîrtie

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la V O R B E

  1. Dumnezeu sa te binecuvanteze Bogdan!

    Apreciază

  2. A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.