Semnele Sfârșitului: Cutremur și Tsunami în Insula indoneziană Sulawesi

Bilanţul victimelor cutremurului urmat de un tsunami care a afectat Insula indoneziană Sulawesi a crescut la peste 1200 de morţi duminică. Supraviețuitorii se confruntă acum cu un alt coșmar: nu au apă, hrană, mulți dintre ei nu mai știu nimic despre membrii familiilor lor, iar magazinele de pe insulă sunt jefuite, contribuind la starea de haos general care s-a instalat. 

ACTUALIZARE 18:50 Bilanţ devastator al cutremurului urmat de tsunami din Indonezia. 1.200 de oameni au murit, 500 sunt răniţi şi mulţi alţii sunt daţi dispăruţi. La aproape 48 de ore după ce valul seismic de 6 metri a lovit insula, indonezienii încă mai caută victimele sub dărâmături. Nici până la această oră, autorităţile nu ştiu amploarea pagubelor.


ACTUALIZARE 09:50 Bilanțul cutremurului urmat de tsunami în Indonezia a urcat la „cel puțin” 832 de morți, anunță echipajele de căutare și salvare citate de AFP și BBC .

Sursa:

https://www.google.ro/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/externe/mapamond/bilantul-cutremurului-din-indonezia-a-crescut-supravietuitorii-se-confrunta-insa-acum-cu-un-alt-cosmar-1005394

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Semnele Sfârșitului: Cutremur și Tsunami în Insula indoneziană Sulawesi

  1. Dumnezeu sa se indure!

Comentariile sunt închise.