Vot „PENTRU” revizuirea Constituției în Senatul României!

Ca senator PSD ales de cetățenii din Caraș-Severin, am avut ocazia să votez și să îmi respect una din promisiunile facute în 2016: revizuirea Constituției în sensul definirii căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie!
Dincolo de discuțiile , până la un punct normale , nu cred că România trebuie să „importe” toate așa zisele „libertăți” ale democrației occidentale! Ca părinte vreau ca fata mea să vadă plimbându-se pe stradă, de mână, un bărbat și o femeie, un tată și o mamă alături de copilul lor !!Nu am nimic cu nimeni , și nici cu libertatea pe care și-o asumă unii atunci când sunt în propria locuință!
Din punctul meu de vedere, căsătoria naturală este temelia societății civilizate. Căsătoria e mai mult decat o relatie privată între doi oameni, bărbat și femeie, este o institutie sociala care furnizeaza societății însăși fundația civilizației- unitatea familială dătătoare de viață. De fapt, căsătoria este cea mai veche si mai elementară dintre cele trei instituții fundamentale ale civilizației vestice (celelalte două fiind parlamentul si biserica). Este cea mai elementară dintre acestea trei, deoarece fără copii nu am mai avea nevoie de parlament sau de biserică așa cum nici parlamentul si biserica nu pot creste copii cum o fac mamele si tații!
Românii sunt o națiune creștină .Pentru mine , și cred pentru majoritatea copleșitoare a românilor, familia este creația lui Dumnezeu! Indiferent ce spun unii sau alții, viața este dată de dragostea dintre un bărbat și o femeie! Orice copil are dreptul la o mamă și un tată! Și să nu uităm un lucru- oare nu primul cuvânt pe care-l spune un copil este MAMA?
Ca senator am votat pentru revizuirea Constituției în acest sens ! Ca tată vă îndemn să veniți în 7 octombrie la vot! Pentru ca demersul început de cei 3 milioane de oameni , continuat in Senat , cu regret o spun fara votul majorității celor de la PNL și USR , să se încheie prin votul dumneavoastră astfel încât în Constituție să definim căsătoria ca fiind formată dintre un bărbat și o femeie!

Ioan Narcis Chisăliță

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.