Coaliției pentru Familie

Am urmărit cu sufletul la gură dezbaterea din Senatul României; am numărat voturile; am fost bucuros când am văzut că a trecut la vot propunerea Coaliției pentru Familie.

Unul dintre primele gânduri a fost că lupta spirituală va continua; va fi puternică; spiritele rele nu vor abandona lupta!

Invit pe toți concetățenii care cred în Dumnezeu, în adevărurile biblice, în realitatea lumilor spirituale și a conflictelor de acolo pentru influențarea liderilor popoarelor, să ne rugăm pentru stabilitate și pace în România, pentru ca Referendumul din octombrie să aibă loc, să fie validat și apoi să fie revizuită Constituția!

Cred că diavolii se vor lupta să aducă instabilitate în România în perioada următoare, atacând pe oamenii politici care sunt cu vizibilitate mare în România. (de fapt, lupta a fost și înainte de ziua de azi și cred că se va intensifica!)

De aceea vă rog pe toți cei ce credeți să facem pe partea spirituală ceea ce ne învață Cuvântul lui Dumnezeu:

1. Rugăciune- individual, familial, în grupuri și în biserici;

2. Post- la fel!

2Corinteni 2:11-„ca sa nu lasam pe Satana sa aiba un castig de la noi; caci nu suntem in nestiinta despre planurile”;

Efeseni 6:10-12- „. Incolo, fratilor, intariti-va in Domnul si in puterea tariei Lui. Îmbracati-va cu toata armura lui Dumnezeu, ca sa puteti tine piept impotriva uneltirilor diavolului. Caci noi n-avem de luptat impotriva carnii si sangelui, ci impotriva capeteniilor, impotriva domniilor, impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac, impotriva duhurilor rautatii care sunt in locurile ceresti.”

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.